Açık DünyaAksiyon

Assassin’s Creed Odyssey 60 FPS Güncellemesi

Ubisoft, Assassin’s Creed Odyssey için PlayStation Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için oyunu 60 FPS’ye çıkaran şaşırtıcı bir güncelleme yayınlıyor. Topluluk tarafından sevilmemesine rağmen Assassin’s Creed Odyssey, bazılarına göre son on yılın en iyi Assassin’s Creed oyunlarından biridir. Hatta kağıt üzerinde bir Assassin’s Creed oyunundan istenilen her şeye sahip olabilen Valhalla’dan daha iyi olduğunu söyleyecek kadar ileri gidenler bile var.

Henüz Odyssey oynamadıysanız ve bir PlayStation 5 veya Xbox Series X’e sahipseniz, Ubisoft yarın – 24 Ağustos 2021 08:00 CEST’de 60 FPS’lik bir yama yayınlayacağı için oyunu alıp denemenin şimdi tam zamanı. 2:00 AM ET, 16:00 PM AEST ve 23:00 PM PDT (23 Ağustos). ( Türkiye saatiyle 9 Gibi)

Yama, geriye dönük uyumluluk yoluyla oyuna 60 FPS desteği ekleyecek ve özellikle bahsedilen iyileştirme ile birlikte piyasaya sürülecek, bu nedenle güncellemede başka bir iyileştirme veya hata düzeltmesi yok.

Yama Boyutları:

Xbox One: ~370MB
PlayStation 4: ~470MB
Yama notları:

Bu güncelleme, oyunu geriye dönük uyumluluk yoluyla Xbox Series X|S ve PlayStation 5’te çalıştırırken 60 FPS desteği ekler.

Assassin’s Creed Odyssey  şu an PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Google Stadia’da mevcut.

Kaynak: Ubisoft.

Yazar Hakkında

Mobil Oyun Haber oyunda.org ailesinin strateji sever mobil oyuncusu. Tek sıkıntım telefon şarjları. O sorunu bilim çözdüğü zaman daha da rahat edeceğiz. Teknolojiye de ilgi duyuyorum. Oyunlarla ilgili içerik üretiyorum.
İlgili
Fortnite

Fortnite'ın Sızan Haritaları ve Mekanları

AksiyonRol Oyunu

Ghost of Tsushima Co-Op Nasıl Oynanır?

RehberSavaş Oyunları

CS: Go İstemcisi Güncelleme Sorunu - CS Go Hataları

AksiyonKonsolMacera

The Last of Us: Part II'ye Güncelleme Geliyor! İşte Detaylar...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Onumaya Değer
Dark Alliance, Kahramanlar ve Özellikleri