RehberThe Ascent

The Ascent – Hack Rehberi

The Ascent’te Hacking, oyunun en başından itibaren kullanabileceğiniz bir siber panel ile yapılır. Ancak, korsanlığı ne zaman kullanabileceğinizi ve siber paneli daha etkili hale getirmek için nasıl geliştireceğinizi bilmek önemlidir. Bu kılavuz sayfası, bilgisayar korsanlığının nasıl çalıştığını açıklar.

  1. Hack ne için kullanılır?
  2. Siber güverte nasıl geliştirilir?

Hack ne için kullanılır?

Hack düğmesine bastığınızda, karakterin etrafında bir daire belirecektir – içindeki her şey hacklenecektir (nesnenin hacklenebilmesi ve siber güvertenin uygun seviyede olması şartıyla). Bilgisayar korsanlığını aşağıdaki durumlarda kullanabilirsiniz:

  1. Engellenen geçitlerin açılması – bazı geçitler yakındaki terminalin hacklenmesini gerektirir.
  2. Sandıkları açma – bazı sandıklar kilitli. Bunları açmak için hacklemeniz gerekiyor. Sandık, bilgisayar korsanlığına yanıt vermiyorsa, siber güverteyi yükseltmeniz gerekir.
  3. Patlayan nesneleri patlatmak – patlayan variller sadece ateş ederek değil, hackleyerek de patlatılabilir.
  4. Makineleri hackleme – saldırıya uğramış bir otomat sizden kredi almaz. Başarılı olursanız, tüm öğeler otomatik olarak düşer.
  5. Kuleleri etkisiz hale getirme – bazı yerlerde otomatik taretler bulacaksınız. Başarılı bir hackleme, taretin sizin yerinize düşmanlara ateş etmeye başlamasını sağlayacaktır.

Siber güverte nasıl geliştirilir?

Yukarıda belirtildiği gibi, belirli nesneleri hacklemek için siber güvertenizi yükseltmeniz gerekir. Bu, siber güverte iyileştirmeleri bularak yapılır. Tüm dünyaya dağılmış durumdalar, ancak çoğu ana görevler sırasında bulunabilir. Siber güverteyi geliştirmek ve kilitli sandıkları açma yeteneğinin kilidini açmak için birkaç ana görevi yapmaya odaklanın.

Assassin's Creed Odyssey - Karakterin Ek Becerileri

The Ascent Karakter Geliştirme Rehberi