RehberThe Ascent

The Ascent: Proficiencies Sıfırlamak Mümkün Mü?

Mevcut birkaç beceri, karakteri farklı yönlerde geliştirmenize izin verir. Sağlığa, kritik hasara veya belirli silahlara odaklanabilirsiniz. Beceri puanları sıfırlanabilir, böylece tek bir kahraman bile farklı savaş türlerini test edebilir. The Ascent kılavuzunun bu sayfasında, beceri puanlarını nasıl sıfırlayacağınızı öğreneceksiniz.

Yeteneklerimi (Proficiencies) nasıl sıfırlarım?

Her şeyden önce, beceriyi sıfırlamak için şehri keşfetmek, yani prologu tamamlamak gerekiyor – ancak bunu zaten oyunun başında yapacaksınız. Şehirdeyken haritayı açın ve üzerindeki mavi alt simgeyi arayın (bölgede ayrıca bir tabanca ve çekiç simgeleri de olacaktır). Bu yere gidin ve crafting işaretiyle işaretlenmiş binaya girin.

İçeride, sandalyeyle etkileşime geçin ve Yeterlilikler sekmesini açın. Burada yetenek sıfırlama seçeneğini göreceksiniz. Bu işlem harcanan tüm beceri puanlarını geri yükleyecektir, ancak biraz maliyetlidir – kahramanın seviyesi ne kadar yüksek olursa, yetenek sıfırlaması o kadar pahalı olur.

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4: Sacred Site (Kutsal Yer) Ne İşe Yarar?

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4 Relic (Kalıntı) Ne İşe Yarıyor?

Assassin's Creed: ValhallaRehber

Assassins Creed Valhalla: Hızlı bir şekilde deneyim kazanma

The Ascent – Hack Rehberi