RehberThe Ascent

The Ascent – Kalkanlı Düşmanları Nasıl Yenersiniz?

The Ascent’in ilk aşamalarından sonra kalkanlı düşmanlar ortaya çıkmaya başlayacak. Onlara karşı mücadele, standart rakiplerle çatışmalardan daha fazla dikkat gerektirir, çünkü kalkanlar silahlardan gelen mermileri emer. Kalkanlı rakiplerinizi nasıl alt edeceğinizi bilmeniz gerekiyor – The Ascent rehber serisinin bu sayfası size tam olarak bunu anlatacak.

Kalkanlı rakipler nasıl yenilir?

Yukarıda bahsedildiği gibi, sıradan bir silahla kalkana ateş etmek olumlu bir sonuç vermeyecektir. Bu sorunu çözmenin temel yolu, düşmanı kuşatmak ve onlara arkadan saldırmaya çalışmaktır. Bunu yapmanın en kolay yolu dodges ile. Ancak, belirli bir durumda bu mümkün değilse veya kalkanlı daha fazla düşman varsa, yükseltmeleri (güçlendirme) veya taktik bombaları da kullanabilirsiniz.

Bu durumda, düşmanın arkasını delmeniz gerekmez – bir yükseltme veya el bombasının patlaması kalkan tarafından durdurulmaz. Ayrıca, kalkanlı bir düşman patlayıcı bir nesnenin yakınındaysa, o nesneyi onları öldürmek için kullanabilirsiniz. Sadece rakibinizin patlama yarıçapı içinde olduğundan emin olun.

Assassin's Creed Odyssey - Karakterin Ek Becerileri

The Ascent’de Nasıl Hızlı Seyahat Edilir?