RehberThe Ascent

The Ascent’te Daha Hızlı Kredi (Credits) Kazanma

The Ascent’te krediler (ucred olarak adlandırılır) çok önemlidir. Onlarla yeni silahlar satın alabilir, daha iyi zırh stoklayabilir veya daha güçlü taktik el bombaları alabilirsiniz. Ayrıca, karakterin becerilerini hızlı bir şekilde seyahat etmek ve sıfırlamak için de kredi gerekir. Ek olarak, bunları otomatlarda şifalı eşyalar veya yenileyici taktikler veya enerji noktaları elde etmek için kullanabilirsiniz. The Ascent rehber serisinin bu sayfası para kazanmanın en iyi yollarını içerir. İpuçlarımız, mümkün olduğunca çok kredi almanıza yardımcı olacaktır.

Dünya keşfi

Para kazanmanın temel yolu, oyun dünyasını dikkatli bir şekilde keşfetmektir. Harita, krediler için yağmalayabileceğiniz her türlü konteynırla dolu. Bazı kapları parçalayabilirsiniz, ancak diğerlerinin manuel olarak açılması gerekir. Bunun dışında araçları da yağmalayabilirsiniz. Araçlar sıklıkla kredi içerirler. Koridorların her köşesine bakmaya ve mevcut tüm binaları ziyaret etmeye değer. Orada sadece bahsedilen kap ve kutuları değil, aynı zamanda etrafta yatan değerli eşyaları da bulacaksınız.

Ticaret

Bu yöntemin keşifle ilgisi vardır. Çok basit: kullanılmayan eşyaları satmak. Satabileceğiniz şeyler kelimenin tam anlamıyla her yerde bulunabilir – binalarda, kasalarda veya araçlarda. Ek olarak, öldürülen düşmanlar bir ton silah ve zırh düşürecek. Daha fazla paraya ihtiyacınız varsa bulduğunuz her şeyi toplamaya çalışın – karakterinizin ekipmanı sınırsızdır.

Gereksiz ürünleri herhangi bir satıcıda satabilirsiniz – tüm uygun yerlerde her türden alıcı bulabilirsiniz. Bir silah satıcısı veya bir zırh satıcısı seçmeniz önemli değil – tüccarlar her şeyi kabul ediyor. Tabii ki, öğeler ne kadar kaliteli olursa, o kadar fazla kredi alırsınız.

Görevleri tamamlama

Ayrıca görevleri tamamlayarak para kazanacaksınız. Ana hikayeyi geçmek, yani ana görevleri tamamlamak size çok fazla kredi kazandıracak. Ancak The Ascent’te yan görevler de olduğunu unutmayın. Tamamlamaları oyunu bitirmek için gerekli değil elbette ama iyi bir gelir kaynağı.

Rol Oyunu

Monster Hunter Rise: Sharp Claws Nereden Alınır?

PCRehber

Termal macun nasıl uygulanır?

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4: Sacred Site (Kutsal Yer) Ne İşe Yarar?

The Ascent’de Karakter Görünümü Değiştirme