Monster Hunter RiseRehber

Monster Hunter Rise: Neopteron Nasıl Elde Edilir?

Neopteron, Capcom’un Monster Hunter Rise oyunundaki birkaç ekipmanı yükseltmek için gereken, biraz zor bir işçilik bileşenidir. Monster Hunter Rise’daki diğer bazı eşyaların aksine Neopteron, hedef alınabilen ve çiftçilik yapılabilen bir eşya değildir. Bunun yerine, Monster Hunter Rise oyuncularının, zor zanaat bileşeni için diğer küçük canavarlardan malzeme toplaması gerekecek. Bu malzemeler daha sonra dövme işlemi sırasında demircide değiştirilebilir.

Neopteron, Kamura Kılıcı ve Kamura Gunlance gibi çeşitli silahlarda kullanılan bir yükseltme malzemesidir. Oyuncular, Bnahabra ve Altaroth gibi böceklerden parçalar toplayarak, silahlarını yükseltmek için parçalarını gerekli Neopteron’a dönüştürebilirler. Karışıklığın nedeni, Neopteron’un aslında belirli bir türden ziyade bir canavar sınıflandırması olmasıdır.

Neopteron Nasıl Elde Edilir?

Daha önce de belirtildiği gibi, Neopteron bulmanın yolu Bnahabra veya Altaroth’u öldürmektir. Yaratıkların dolaştığı bir seferi basitçe yüklemek mümkün olsa da, çok daha etkili bir yöntem var. Oyunculara her iki canavardan 14’ünü öldürme görevini veren “Case of the Creepy Crawlies” adlı 2* bir Köy Görevi var. Bu kadar etkili bir çiftçilik yöntemi olmasının nedeni, canavarlar ortaya çıktıklarında otomatik olarak haritada yer alacak olmasıdır. Görev, diğerleri gibi tekrarlanabilir olduğundan, denklemdeki tüm tahminleri ortadan kaldıran hızlı ve kolay bir çiftlik sağlar. Neopteron için Bnahabra hurda, kabuk, iğne ve kanata ek olarak altaroth çene ve mide kullanılabilir.

Neopteron Nasıl Kullanılır?

Neopteron Gerektiren Silahlar

Arko Nulo White II (x10)
Elite Switch Axe I (x8)
Fiore Bulo II (x8)
Hortadent II (x8)
Kamura Charge Blade III (x5)
Kamura Cleaver III (x5)
Kamura Glintblades III (x5)
Kamura Heavy Bowgun III (x5)
Kamura Iron Axe III (x5)
Kamura Light Bowgun III (x5)
Kamura Sword III (x3)
Rielle Unu (x8)
Secta Nulo Red II (x6)
Vicello Nulo Green I (x8)
Vicello Unu (x8)
Arko Nulo Red II (x10)
Fiore Nulo Green II (x10)
Fiore Nulo White II (x10)
Kamura Blade III (x5)
Kamura Chorus III (x5)
Kamura Glaive III (x5)
Kamura Gunlance III (x5)
Kamura Hammer III (x5)
Kamura Iron Bow III (x5)
Kamura Spear III (x5)
Rielle Nulo II (x8)
Secta Nulo Green I (x8)
Secta Unu (x6)
Vicello Nulo White II (x8)

Zamanla, böcekler daha büyük kavgalara kapılıp oyuncu ya da palico tarafından hasat edildiğinden, bir oyuncunun materyalleri biriktirmesi muhtemeldir. Yine de, Kamura teçhizatını toplu olarak üretiyorsanız, hedeflenen bir çiftlik veya av gerekli olabilir.

Monster Hunter Rise artık Nintendo Switch ve PC’de mevcut.

Genshin ImpactRehber

Genshin Impact Neden Çok Popüler?

Genshin ImpactRehber

Genshin Impact: The Chasm Underground Mines Nasıl Girilir?

Nişancı Oyunu

Rainbow Six Siege: Bilgisayarınız İçin En İyi Ayarlar

Apex LegendsRehber

Apex Legends: SSL Bağlantı Hatası Nasıl Düzeltilir?

Apex Legends Mobile nihayet Google Play’de birkaç ülkede soft launch yapıyor