AksiyonKorku

Dead Island 2’de Ateşli Silah Nasıl Alınır?

Dead Island 2’de Silahlar Nasıl Alınır? Rehberimizde açıklıyoruz. Oyunun bir kısmını yakın menzilli kesici aletlerle oynuyorsunuz. Peki ateşli silahları nasıl alacaksınız? İşte Dead Island 2’de Guns’ı nasıl edineceğinize dair bir rehber.

Dead Island 2’de menzilli saldırılar için nasıl silah alacağınızı mı merak ediyorsunuz? Oyun boyunca yakın dövüş yapmak eğlenceli olsa da, genellikle  menzilli bir silaha ihtiyaç duyacaksınız. Neyse ki oyun tamamen yakın dövüşten ibaret değil ve hikayede ilerledikçe silahların kilidini açabiliyorsunuz. Bunları başlangıçta alamayacak olsanız da, birkaç görevden sonra farklı menzilli silah seçeneklerine sahip olmaya başlayacaksınız.

İlk silahlar, Justfiable Zombicide’da Screaming patronu Nikki Gutte’yi yendikten sonra açılacak. Bu patron dövüşünü bitirdiğinizde, size Sporting Rifle sağlayacak olan Sam B ile buluşacaksınız. Bundan sonra, Dead Island 2’de yerlerde silahları bulabilirsiniz. Artık ilk çığlık atan zombinizle karşılaştığınıza göre, Curtis Safe Key’i de alabilirsiniz.

dead island 2 de ateşli silahlar

Boss dövüşünün kolay olmayacağını ve kesinlikle sahip olduğunuz Dead Island 2 karakterine bağlı olduğunu unutmayın. Yine de bu görev, oyunda yeni silahların kilidini açmanın kapısını aralıyor. Oyunda birden fazla silah alabilseniz de cephane sıkıntısı olduğunu unutmayın. Bu nedenle, kaşınan bir tetik parmağınız varsa, kontrol altında tutmanız gerekecektir.

Bütün Ateşli Silahlar

Şimdiye kadar, Dead Island 2’de kilidini açabileceğiniz birçok Silah türüyle karşılaştık. İşte buradalar:

  • Shotgun
  • Assault Shotgun
  • Sporting Rifle
  • Nail Gun
  • Pistol
  • Machine Pistol
  • Revolver
  • Assault Rifle

AksiyonHaber

Gears of War: E-Day Ray Tracing İle İlgili Bilinenlere Göz Atın

AksiyonMafia Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition açık dünya mı?

AksiyonHaberStar Wars Serisi

Star Wars Outlaws Oyun Süresi Kaç Saat?

AksiyonGTA 5Rehber

GTA 5 Kamera Açısı Nasıl Değiştirilir?

Dead Island 2: Oyunun başında seçilebilecek en iyi yetenekler