Minecraft

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?

Minecraft, özellikle işin özünde karmaşık bir oyundur. Oyunun iç işleyişine gelince, çoğu şey tıklama denilen şey üzerinde çalışır. Buğday yetiştirmekten ağaç dikmeye ve hatta blokları kırmaya kadar her şey sunucudaki tıklamalar üzerinde çalışır. Tıklama hızını değiştirmek mümkündür, ancak bu ne işe yarar? Ve bunu nasıl değiştirebilirsiniz?

Daha Fazla Oku

V Rising: Özel Sunucu Nasıl Silinir?

Elden Ring: Rivers of Blood Katana nerede bulunur?

V Rising: Özel Sunucu Nasıl Silinir?

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?

MinecraftRehber

Minecraft – Oluşturduğunuz Dünyanızı Nasıl Yedeklersiniz?

Minecraft, Mojang’ın oyunculara belirli Dünya Kuralları altında istediklerini yapma özgürlüğü veren bir Sandbox oyunudur. Bu kadar çok oyuncu SMP’ler, Gigantic Builds, RPG Realms, Redstone Machines, vb. gibi birçok şaşırtıcı ve güzel şey yaptı. Bunların her biri, oyuncuların binip atlayabileceği Minecraft Sunucularında yapılır. Diyelim ki Minecraft veya sizin tarafınızdan bazı değişiklikler yapılması gerekiyor. Bu nedenle, herhangi bir değişiklik yapmadan önce Dünyanızı yedeklemek isteyeceksiniz. Bu kılavuzda, Minecraft’ta Dünyanızı Nasıl Yedekleyeceğinizi göstereceğim.
Daha Fazla Oku

V Rising: Özel Sunucu Nasıl Silinir?

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?

Minecraft

En yeni Minecraft: Bedrock Sürümü, Yeni Özellik İzleyici Modu'nu Tanıtıyor

Minecraft Sürüm 1.18.30’dan itibaren, Seyirci Modu son derece erken bir Bedrock özelliği olarak mevcuttur. Diğer oyunlardaki noclip moduna benzer şekilde, oyuncuların oyun dünyasını herhangi bir şekilde etkilemeden veya etkileşime girmeden etrafta uçup haritayı keşfetmelerine olanak tanır. 2014’ten beri Minecraft: Java Edition’daki oyuncular için mevcut, ancak konsollar ve mobil oyuncular bu özelliği henüz almadı.
Daha Fazla Oku

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?

Minecraft Could Not Connect Outdated Server Hatası Nasıl Düzeltilir?

Minecraft

Görünüşe göre Minecraft sonunda Xbox Series X/S'de ışın izleme teknolojisine kavuşuyor

Konsolun 2020’de piyasaya sürülmesinden önce Xbox Series X/S’nin ışın izleme yetenekleri için bir lansman özelliği olarak kullanılmasına rağmen, Minecraft şimdiye kadar makinede inatla ışın izlemeden uzak kaldı. Ancak bu, Minecraft’ın Xbox Önizleme programının en son yapısında ortaya çıkan özellik ile birlikte durum değişiyor. Görünüşe göre Minecraft sonunda Xbox Series X/S’de ışın izleme teknolojisine kavuşuyor.
Daha Fazla Oku

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?

Söylentiler, Mandalorian MMO'nun Xbox'a Özel Olacağına İşaret Ediyor

Minecraft

Minecraft PE ücretsiz mi ve Minecraft PE nasıl güncellenir?

Jailbreak olmadan iOS’ta Minecraft PE’yi ücretsiz yüklemek mümkün mü? Bir oyunda keşif, macera ve kendi binalarınızı yaratma söz konusu olduğunda, Minecraft en iyinin üzerindedir. Bu yazıda, ‘Minecraft PE ücretsiz mi’, ‘nasıl güncellenir’ ve ‘iOS’ta Minecraft PE’yi jailbreak olmadan ücretsiz olarak yükleyebilir misiniz’ gibi tüm temel soruları tartışacağız. Minecraft’ta oyuncular, yapıları inşa ederken ve yok ederken malzeme aramak için oldukça fazla dolaşıyorlar ve yeni yerler keşfediyorlar. Ayrıca, hayatta kalmanızı sağlamak için tehlikeli çetelerin üstesinden gelmeniz ve yeni silahlar ve zırhlar üretmeniz gerekecek.
Daha Fazla Oku

Total War: Medieval II'nin iOS ve Android İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Google, Android için "İndirirken oyna" işlevini duyurdu

MinecraftRehber

Minecraft: Sunucuya nasıl katılırım - Çok oyunculu, ipuçları

Minecraft rehberimizin bu kısmında çok oyunculu oynamak isteyenler için önemli bir bilgi sunuyoruz. Minecraft’ı arkadaşlarınızla oynamak isterseniz, yapmanız gerekenleri basit bir şekilde sıralıyoruz. Minecraft’ı tek başınıza oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Minecraft server sunucuya katılabilirsiniz. Bu sayede diğer oyuncularla birlikte oyunun tadını çıkarabileceksiniz.
Daha Fazla Oku

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?

Minecraft Could Not Connect Outdated Server Hatası Nasıl Düzeltilir?

MinecraftRehber

Minecraft Bedrock Komutları

Minecraft Bedrock komutları (veya hileleri) oyunda, oyun içi eylemleri gerçekleştirebilen metin dizeleridir. Bu, nesneleri hareket ettirmekten hava durumunu değiştirmeye, oyuncu envanterini temizlemeye, yapı taşları oluşturmaya ve benzeri şeylere kadar her şey olabilir, bu işlemi sizin…
Daha Fazla Oku

V Rising: Özel Sunucu Nasıl Silinir?

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?

V Rising: Özel Sunucu Nasıl Silinir?

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?

V Rising: Özel Sunucu Nasıl Silinir?

Minecraft'ta fare tıklama hızı nasıl değiştirilir?