Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Çok oyunculu modda ve battle royale’de en iyi silahları oluşturmak için silah ayarlarından nasıl yararlanacağınızı sizlere göstermeye çalışacağız.

Silah ayarı, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0’da oyuncuların silahlarındaki eklentileri özelleştirmesine olanak tanıyan yeni bir özelliktir. Bu rehber, silah eklentilerinizi beğeninize göre özelleştirebilmeniz için Warzone 2’de silahların nasıl ayarlanacağını açıklayacaktır.

Daha Fazla Oku

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

PUBGPubg Mobile

Pubg Duvar Kağıdı - En İyilerini Seçtik

Pubg oyunu, hem bilgisayarda hem de telefonda bir çok oyuncunun vazgeçilmezi haline geldi. Kolay erişilebilir olmasının yanında heyecan dolu anlarıyla oyuncuları etkilemeye devam ediyor. Özellikle bir Pubg oyuncusuysanız bu yazımızda sizlerle paylaşacağımız pubg duvar kağıdı öğelerini beğenebilirsiniz. Pubg duvar kağıdı içeriklerimizin çoğu 4K olarak seçilmiştir. Bunun yanında en düşük çözünürlük kaliteli bir pubg duvar kağıdı olması için FHD yani 1080P olabilir.
Daha Fazla Oku

PUBG'ye 2022 yılı yol haritası

PUBG: NEW STATE, en son güncellemede yeni Round Deathmatch Modu, yeni silahlar ve daha fazlasını ekliyor

Apex LegendsBattle RoyaleFortnite

Apex Legends vs Fortnite 5 Fark

Apex Legends ve Fortnite, tartışmasız günümüzün en popüler battle royale oyunlarından iki tanesi. İki oyun aynı türe ait olsa da, birçok düzeyde oldukça farklıdırlar. Format aynıdır, yani oyuncular bir haritaya düşer, alan daralır ve hayatta kalan son takım oyunu kazanır. Bu oyunların her ikisi de, oyun oynarken ve oyunu geliştirmeye yönelik tartışmaların yapıldığı forumlarda son derece aktif olan devasa oyuncu tabanlarına sahiptir. Bu makale, iki battle royale oyunu arasındaki temel farkların bir listesini paylaşıyor. Gelin iki popüler battle royale oyunu arasındaki farklara bir göz atalım. Bu sayede belki ikisini de oynamayanlar aralarında bir seçim yapabilir.
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Fortnite'da Kasa Anahtarları nasıl bulunur?

Battle RoyalePubg MobileRehber

Pubg Mobile Toplam Kaç Gb?

Pubg Mobile son zamanların en popüler oyunlarından. Hem Battle Royale oyun kategorisinde hem de genel manada tahtını sarsabilecek bir oyun daha piyasaya sürülmedi. Pubg Mobile oynamak istiyorsanız telefonunuzda ya da bilgisayarınızda kaç gb yer kapladığını merak ediyor olabilirsiniz. Pubg Mobile Toplam Kaç Gb bilgisini vermeden önce bir kaç uyarı yapmak yerinde olacaktır. Pubg Mobile’ın ne kadar yer kapladığı konusunda vereceğimiz bilgiler zaman içinde değişiklik gösterebilir çünkü oyuna sık sık güncelleme gelmektedir. Bilgilerin, bu yazı yazılırken verildiğini aklınızda tutun.
Daha Fazla Oku

Pubg Mobile Tencent Emülatör Başlatılamadı Hatası ve Çözümü

Battle RoyaleFortniteRehber

Fortnite'da Kasa Anahtarları nasıl bulunur?

Fortnite Bölüm 3 Sezon 4’teki Kasa sistemi, oyuncuların kilidini açmak için Kasa Anahtarlarını toplaması gereken yeni bir mekanik içerir. Chrome temalı Paradise sezonu, oyuna yeni silahlar, karakterler ve POI’ler dahil olmak üzere birçok yeni öğe ekledi. Kasalar ayrıca Düşük ve Yüksek Güvenlik olarak sınıflandırılır ve kilidini açmak için farklı sayıda anahtar gerektirir. Bu Kasa Anahtarlarını aldıktan sonra, oyuncular mini haritada Kasa konumlarını görebilirler. Fortnite Bölüm 3 Sezon 4’teki Kasalar ve Kasa Anahtarları hakkında bilmeniz gereken her şey burada.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

FortniteRehber

Fortnite: Ücretsiz Major Mancake Kostümü

Fortnite x Fall Guys etkinliği resmi olarak devam ediyor ve oyunculara çeşitli ücretsiz ödüller kazanma fırsatı veriyor. Bu ödüller arasında yeni bir sırt bling, hasat aracı ve ifadeler var ve hayranların talep edebileceği özel bir görünüm bile var. Daha spesifik olarak, oyuncular 21 Temmuz’a kadar sürecek etkinliğe katılarak Fortnite’s Major Mancake kazanabilirler ve bu kılavuz bunun tam olarak nasıl yapıldığının tüm ayrıntılarını içerir.
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Apex LegendsRehber

Apex Legends Mobile - Perk Sistemi Nasıl Çalışıyor

Respawn ve EA’nın nişancı oyunu Apex Legends için büyük bir ay oldu. Ana hat oyunu 13. sezonuna yeni başladı ve takımı hayatta tutmak için fazlasıyla yeterli araca sahip güçlü bir savunma karakteri olan Newcastle olarak bilinen en yeni Efsaneyi ekledi. Ayrıca, Storm Point haritası yeni ilgi çekici noktalarla güncellendi, oyuncular özel bir maç sistemi kullanabilir ve yepyeni bir battle pass üzerinde çalışmaya başlayabilir.
Daha Fazla Oku

Apex Legends vs Fortnite 5 Fark

Apex Legends 4K ve HDR ile yeni nesil konsol güncellemeleri bugün piyasaya çıkıyor

FortniteRehber

Fortnite Choppas'ı nerede bulabilirsiniz?

Fortnite Choppa’yı nerede bulacağınız, ‘Choppa’da 1.000 Metre Seyahat’ yarışması için yanıtlanması gereken önemli bir sorudur. Choppa konumlarının nerede olduğunu bilmiyorsanız, o zaman zirveye çıkmakta ve Fortnite’ta bu özel başarıya imza atmakta zorlanacaksınız. Fortnite’ta hava yolları arayışınızda yararlanabileceğiniz beş Choppa konumu var – bu meydan okuma devam ederken sadece savaşa hazır olun çünkü diğer oyuncuların hepsi bu araçları kullanarak aynı etkinliğe katılmak istiyor.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Pubg MobileRehber

Pubg Mobile'da Başkasına Eşya Gönderme

Pubg Mobile’da Nasıl Öğe Gönderilir? Bu Pubg Mobile rehberimiz sana PUBG Mobile’da coinler ve giysiler de dahil olmak üzere bir eşyayı veya hediyeyi nasıl başkasına göndereceğini öğretir. Deri veya diğer kozmetikler gibi giysiler göndermek istiyorsanız, en az 24 saat boyunca arkadaş olmanız ve birlikte oynayarak elde edebileceğiniz en az 20 sinerjiye sahip olmanız gerekir.
Daha Fazla Oku

Overwatch 2: Karakterler nasıl açılır?

Overwatch 2 - Hesap Birleştirme (Overwatch'tan Oyunu Aktarma)

Fortnite

iPhone'da Fortnite Oynama (2022)

Epic Games ve Microsoft arasındaki ortaklık sayesinde, iPhone kullanıcıları Fortnite oynamanın kolay bir yolunu buluyor. Geçmişteki davalar ve yaşananlar nedeniyle, Epic Games ve Apple arası oldukça soğuk ve şuan App Store’da Fortnite, bildiğiniz üzere yok. Peki o halde iPhone cihazınızdan Fortnite Mobile’a nasıl erişeceksiniz? Bu rehberimizde iPhone üzerinde Fortnite oynamanız için bir yol gösteriyoruz. Fortnite adlı mega battle royale oyunu, bir süredir Apple’ın App Store’unda kullanılamıyor ve Nvidia’nın GeForce Now hizmetini kullanmadıkça iPhone ve iPad kullanıcıları için erişilemez hale geliyor. Ancak, 5 Mayıs’tan itibaren iPhone kullanıcıları Fortnite’a kolayca giriş yapmanın ve ücretsiz olarak oynamanın yeni bir yolunu bulacak ve bu App Store üzerinden değil.
Daha Fazla Oku

Warzone 2.0 Silahları Düzenleme Geliştirme

Apex Legends vs Fortnite 5 Fark