Kıvılcım Nasıl Düştü? – Clash Royale

Uzun zamandır beklediğim efsanevi kart kıvılcım sonunda benim oldu. Peki kıvılcım Nasıl düşürdüm? Hem görevler için hem de taç sandığı için 1v1 yaparken hem görevi hem de taç sandığını aynı anda tamamladım. İlk önce görev ödülünü aldım. Daha sonra taç sandığını açtım. Sonunda da kıvılcım vardı.

Clash Royale ‘de kıvılcımla bakalım nasıl bir maç çıkaracağım. Düşüncem dev + kıvılcım kombosunu yapmak. Dev oldukça güçlü tank olarak onu kullanıp arkadan kıvılcımla hasar vermeyi düşünüyorum. Örneğin burada dev iskelet dev kadar faydalı olmayacaktır. Çünkü dev iskelet herşeye saldırdığı için her engelle duracaktır. Bu kıvılcım daha çok tehlikeye sokar. Dev ilerlediği için ona saldıran hedefler de onunla yavaş yavaş geri gider kıvılcım bu sayede dikkat çekmez.

Ayrıca Bakınız:   Aksiyona Giriş - Demirci - Lineage 2 Revolution #5

Kıvılcım’dan biraz bahsedelim. Sadece 2 vuruşla bir kuleyi devirebilir. Ama özellikle elektro büyücüler karşı dönüp kalır. Ayrıca iskeletler gibi kalabalık bir grup için de pek etkili değildir. Neredeyse bütün kartları (dev iskelet, Pekka, mega şövalye hariç) tek vuruşta indirir. Hava saldırısı yoktur.

Clash Royale ‘de kıvılcım ayrıca klon ve hız iksiriyle de kullanılabilir ama ben pek iksir taraftarı değilim. Kıvılcımın çok fazla canı olmadığı için onu savunmak oldukça zor. Bu yüzden onu savunmak yerine oyuna agro alan diğer kartların saldıracağı yüksek canlı bir kart atıp Kıvılcımın şarj olmasını bekleyin.

Kıvılcımı yakın zaman içinde kullanmaya başlıyorum. Eğer destemi tutturabilirsem destemin vazgeçilmezlerinden olacak.

Ayrıca Bakınız:   Clash Royale Sandık Açılımı - Mobil Strateji Oyunu

Eve Echoes Ayak Sesleri Duyulmaya Başladı

ListeMobil Oyun

En Çok İndirilen Mobil Oyun (Ekim 2019)

Mobil Oyun

Apple Arcade 100 Oyuna Ulaştı

Mobil OyunRol Oyunu

Guild Wars 2 Mobile Gelir Mi?