Fetih Taht Savaşları Maden Cevheri Sıkıntısı Nasıl Giderilir?

Fetih Taht Savaşları, Mobil strateji oyunu, efsane paylaşımlarına devam ediyor. Son zamanlarda yaptığı değişikliklerle oyuncuların eleştirisini alan Fetih strateji oyununda efsane bir rehber paylaşıldı. Maden cevheri eksikliği nasıl giderilir? Bu rehber oyuncuların işine yarayabilir. Paylaşın.

Maden Cevheri’nizin bitmesi rahatsız edici, değil mi? 🔩🔗

Eğer öyleyse, listeye göz atın! Maden Cevheri yükünüzü azaltabilmeniz için sizin için bir liste hazırladık!

☆ Maden Cevheri üretmek için Maden inşa edin. Şehrinizde en fazla 10 adet Maden bulundurabilirsiniz. Şehir Güçlendiricilerinden [Üretim Güçlendirmesini] kullanarak Maden Cevheri üretim oranınızı arttırabilirsiniz!
☆ Haritada bulunan kaynaklardan Maden Cevheri toplayabilirsiniz. Seviyesi yüksek olan kaynaklar daha fazla Maden Cevheri içerir ve size hızlı toplama imkanı sunar. Şehir Güçlendiricilerinden [Toplama Hızlandırması] kullanarak toplama hızınızı daha da arttırabilirsiniz!
☆ Çeşmede dilek dileyerek Maden Cevherine sahip olabilirsiniz. Böylece, büyük miktarlarda Maden Cevheri kazanma şansına sahip olabilirsiniz.
☆ Market seviyenizi yükselterek, lonca arkadaşlarınızın size Maden Cevheri göndermesini isteyebilirsiniz..
☆ Şehir Merkezi’nde inci bağışlayarak Maden Cevheri elde edebilirsiniz.!
☆ Lonca Kışlası edinerek günlük Maden Cevheri kazanabilirsiniz!
☆ Ayrıca, Asilere saldırarak, Mistik Taş Ocağında kazı yaparak, Harabelerde savaşarak, Sefer bölümleri tamamlayarak ve Lonca hediyeleri toplayarak da küçük miktarlarda Maden Cevheri kazanabilirsiniz.

#Fetih #MadenCevheri

Warzone Scream kostümü nasıl elde edilir?

Pubg Mobile

Pubg Mobile Oyun Modları

Back 4 BloodRehber

Back 4 Blood'da Özel Sunucu Açma

New WorldRehber

Çanta Kapasitesi Nasıl Artırılır? New World Rehber