Mobile Legends Advanture Mobil RPG

Sıra tabanlı rpg oyunlarını seviyorsanız bir de Mobile Legends Bang Bang‘i yani moba oyununu oynadıysanız bu oyuna bayılacaksınız. Sıra tabanlı haliyle diğer rpg oyunlarına benzeyen Mobile Legends Advanture hakkında merak ettiklerinizi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Mobile Legends Advanture nasıl bir oyun?

Oyunun en dikkat çekici tarafı Mobile Legends Bang Bang karakterleriyle oynuyor olmanız. Yani sevdiğiniz favori kahramanları bu oyunda da elde edip takımınıza dahil etmeniz mümkün. Platform üzerinde bölüm bölüm ilerliyor ve bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Youtube Kanalıma Abone Olabilirsin

Karşınıza yine moba oyununda olan orman yaratıkları geliyor. Minyonlardan bosslara hepsi düşmanınız olarak karşınıza çıkabiliyor. Düşmanların arasında yine takımınıza katabileceğiniz kahramanlar da bulunuyor.

Ayrıca Bakınız:   Mayıs 2019'da En Çok Kazanan Oyunlar Hangileri (Bütün Platformlar)

Mobile Legends Advanture oynanış

Mobile Legends Advanture oynanışı platform üzerinde ilerlemek suretiyle bölüm bölüm gidiyor. Otomatik oynayan karakterlerin özel yeteneklerini sizin kullanmanız gerekiyor. Özel yetenek için belirli bir güç toplamanız gerekiyor. Dolunca da gücünüzü kullanarak daha yüksek hasar verebiliyor veya kahramanınızın yeteneğine göre can basabiliyorsunuz.

Bununla birlikte oyunda takımınıza katabileceğiniz kahramanlar sınırlı olsa da farklı kombinasyonlar yapmanız da mümkün. Ayrıca kahramanlar için geliştirme de söz konusu. Hem eşya bakımından hem de seviye bakımından bütün kahramanlarınızı geliştirebilir ve en yüksek seviyeye ulaştırıp gücünüzü arttırabilirsiniz.

Mobile Legends Advanture indir

Mobil platformlarda oynanabilen Mobile Legends Advanture sıra tabanlı rpg oyununun indirme bağlantıları hemen aşağıdadır.

Ayrıca Bakınız:   Arena of Valor Altın Sınırı Sorunu

Google PlayAppStore

Mobile Legends Advanture ilk bakış videosu

Mobil OyunStrateji

Clash Royale, Oyundan İlk Kartını Siliyor ve Yenisini Ekliyor

Mobil OyunÖn Kayıt

Android İçin Ön Kayıttaki Oyunlar (Sürekli Güncel Oyun Listesi)

AksiyonMobil OyunSavaş Oyunları

Call of Duty Mobile’s Steel Legion Güncellemesi Yeni Harita ve Mod Getiriyor

KonsolMobil Oyun

Bioshock, Xcom 2, ve Borderlands Switch İçin Çıkıyor