RehberSavaş Oyunları

Call of Duty Mobile En İyi 5 Silah

Call of Duty Mobile çıkar çıkmaz oldukça popüler hale geldi. Oyunla ilgili insanların merak ettiği bir çok konu da mevcut. Bunlardan birisi Call of Duty Mobile’ın en iyi silahları hangileri? Oyun içinde hangi silaha yatırım yapacağınıza karar veremediyseniz mutlaka bu yazımıza bir göz atın. Call of Duty Mobile’da silahlar seviye atlıyor. Bu açıdan hangi silahı kullanacağınıza karar vermeniz iyi olacaktır. İşte oyundaki en iyi 5 silah;

Call of Duty Mobile En İyi Silahlar

M4

Oyunda özellikle başlangıçta sürekli kullanacağınız bir silah olduğundan en çok alıştığınız silah haline de gelebilir. Bu açıdan listeye dahil ettik. Oyun başında verilen silahlardır ve oyunun en kullanışlı silahlarından birisidir. Ortalama düzeyde olan M4 silahının istatistiklerini de görselden kontrol edebilirsiniz.

Call of Duty Mobile M4 Silahı

Call of Duty Mobile M4 Silahı

AK-47

Bu silahı bilmeyen yoktur. Call of Duty Mobile’da da bu silah mevcut ve kullanılabilir. En iyi piyade tüfeklerinden birisidir. Ortalamın üstünde bir hasar verdiği ve yeterli mesafeden kullanıldığı için çok tercih edilir. Bir çok oyuncunun özellikle tercih edeceği bir silah olan AK-47 için istatistikleri görselde görebilirsiniz.

Call of Duty Mobile AK-47 Silahı

Call of Duty Mobile AK-47 Silahı

Arctic .50

Sniper oynamayı sever misiniz? O halde oyunun en iyi uzun mesafe silahını görün. Arctic 50 silahı oyunun en yüksek hasarı veren silahlarından birisidir. Ayrıca en uzun menzile de sahiptir. Tek dezavantajı atış hızıdır. Diğer uzak mesafe silahlarına göre daha yavaş atış yapıyor. Diğer istatistiksel bilgiler görselde.

Call of Duty Mobile Arctic 50 Silahı

Call of Duty Mobile Arctic 50 Silahı

PDW-57

Gelelim yakın mesafe seven oyunculara. Oldukça hızlı atışlar yapabilen bu silah diğer silahlara göre verdiği yüksek hasarla dikkat çekiyor. Stabilitesi oldukça iyi olan silah mermi yağmuru için oldukça ideal. İstatistiklerini ve nasıl göründüğünü kontrol edin.

Call of Duty Mobile PDW-57 Silahı

Call of Duty Mobile PDW-57 Silahı

BY15

Bildiğiniz pompalıya benziyor. Yine yakın mesafe oyuncuları için en ideal silahlardan birisi. Nişan almak çok zor geliyorsa bu tüfekler oldukça kullanışlı olabiliyor. Oyunun en yüksek hasar veren silahlarından birisi ama sıcak çatışmada kullanabilirsiniz. Uzak mesafede sizi üzebilir.

Call of Duty Mobile BY15 Silahı

Call of Duty Mobile BY15 Silahı

Call of Duty Mobile diğer bütün silahlarla ilgili detaylı bilgi isterseniz yorumlarda belirtmeniz yeterli. Bol bir silah koleksiyonu olan Call of Duty Mobile’ın silah istatistikleri ve listedeki silahların zaman içinde gelecek güncellemelerle değişebileceğini unutmayın. Diğer rehberlerimizde görüşmek üzere.

Ayrıca Bakınız:   Arena of Valor Amily Build (Rehber)

Black Desert Mobile Başlangıç Rehberi

Savaş Oyunları

Colonicle VR Çok Oyunculu Nişancı Oyunu Oculus ve Android İçin Ücretsiz Yayınlandı

RehberSimülasyon

Shop Titans İçin Başlangıç Rehberi

MMORPGRehber

Black Desert Mobile / Trade ile Daha Çok Para Kazanın

Terminator: Dark Fate Mobil Strateji Oyunu Yakında Çıkacak