Black Desert Mobile / Trade ile Daha Çok Para Kazanın

Black Desert Mobile ipucu yazılarımız devam ediyor. Bu rehberimizde trade eşyalarını daha yüksek fiyata nasıl satarız konusundan bahsedeceğiz.

Trade eşyaları

Oyunda mob keserken bir sürü ilginç eşya düşüyor. Eşyaların bazıları faydalı ve kullanılabilir, bazıları çöp sadece vendora satılır bazılarını hem kullanıp hem satabiliyorsunuz. Kullanılacak yer koleksiyon kısmı. Burada bazı kısımlar bu trade eşyalarından isterken buraları komple doldurduğunuz zaman bu eşyalar artık işinize yaramıyor ve çöp durumuna düşüyor. Şimdilik bütün Vendorlar bu eşyayı 11000 Gümüşe alıyor ama bu eşyaları 3 katı daha fazla Gümüşe satmak mümkün.

Trade ile daha fazla kar edin

Her kasabada olmamakla birlikte bazı kasabalarda trade Vendor bulunmakta. Aşağıdaki resimden gördüğünüz gibi uygun kasabaya gittikten sonra sol üstteki npc menüsünü genişletin.

Yukarıdaki resimde gördüğünüz üzere Behr kasabasındaki vendorun ismi Zernil. İsim kasabadan kasabaya değişir bu nedenle yanındaki kendine ait simgesine bakın. Üzerine tıklayıp yanına gidin.

Ayrıca Bakınız:   Maneater, The 100 Percent Glitch Hatası Nasıl Düzeltilir?

Vendoru açtığınız zaman aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız.

Eğer listedeki koleksiyon eşyaları elinizde varsa Delivery butonu aktif olacaktır. Yoksa aktif olmayacaktır. Görüldüğü üzere normal bir vendorun 11 bin Gümüşe aldığı eşyanın değeri burada 33 bin gümüştür.

Tıkladığınızda para doğrudan gümüşlerinize eklenecek eşya çantanız dan alınacaktır. Daha fazlasını satmak ve listeyi yenilemek isterseniz update butonuna tıklayın.

Yalnız bu işlem için stamina kullanmanız gerekiyor. Her yenileme işlemi daha fazla stamina istiyor. Eğer aceleniz yoksa ve beklemek isterseniz liste belirli sürelerde kendisi yenileniyor. Günde 5 yenileme hakkınız olduğunu unutmayın.

Black Desert Mobile ‘da her gümüşü önemi büyük bu açıdan zarar etmeyin ve dikkatli oynayın. Yemi rehber yazıları gelecek.

MMORPG

Black Desert Mobile, Gear Awakening ve Alt Karakterler İçin Tecrübe Arttırımı

MMORPG

Black Desert Mobile'ın Yeni Ticaret Sistemi

MMORPG

Black Desert Mobile, Awakened Enhancement ve Secret Shultz Fortress Savaş Alanını Ekliyor

MMORPG

Black Desert Mobile, 2. Sezon İle T5 Pet, Co-op Raid ve Yeni Görevler Ekliyor