Call of Duty: Modern Warfare’de Riley’i Nasıl Alırsınız?

Call of Duty: Modern Warfare Season 3 güncellemesi yayınlandı ve oyuna zengin içerikler eklendi. Her zamanki gibi, bu, Modern Warfare macerasında Alex gibi bazı yeni karakterlerin yanı sıra geçmiş bir Call of Duty oyununun en sevdiği karakteri de içeriyor.

Call of Duty: Modern Warfare Sezon 3, Call of Duty: Ghosts’un köpeği Riley’yi karışıma ekliyor. Oyun serisinin en popüler karakterlerinden biri olarak, birçok Modern Warfare hayranının Riley’nin kilidini açmak istemesi şaşırtıcı değil. Ancak, oyuncuların önce atması gereken ekstra bir adım olduğu için herkes Riley’nin kilidini açamayacak.

Riley nasıl açılır?

Call of Duty: Modern Warfare oyuncularının oyunda Riley’nin kilidini açmak için atmaları gereken ilk adım Battle Pass’ı satın almak. Ne yazık ki, Riley Sezon 3 Battle Pass’in ücretsiz sürümünde mevcut değil ve bu nedenle oyuncular köpeği almak için en az 1.000 COD Puanı harcamak zorunda kalacaklar. Bu bittiğinde, Call of Duty: Modern Warfare’in Riley’nin kilidini açmanın bir sonraki adımı, sadece oyunu oynayarak ve XP kazanarak gelişip Battle Pass’da 20. seviyeye ulaşmak.

Riley’nin kilidini açtıktan sonra, oyuncular köpeği Biritme Haraketlerinin bir parçası olarak kullanabilirler. Call of Duty: Modern Warfare’de bir Bitirme Hareketi gerçekleştirmek için oyuncuların bir düşman oyuncunun arkasına gizlice girmesi ve yakın dövüş düğmesini tutması gerekir. Rakibine bir yakın dövüş saldırısıyla vurmak yerine, bunun yerine Riley’nin öldürmeye gittiğini gösteren genişletilmiş bir animasyon tetiklenmelidir.

Belirtilmelidir ki Riley Call of Duty: Modern Warfare’de oyuncuların alabileceği tek köpek değildir. Talon çok oyunculu paketini satın alanlar da bir köpek alabilirler, ancak buna Indiana adı verilir. Riley gibi Indiana da Talon’un Bitirme Hareketleri oyununun bir parçası olarak kullanılabilir.

Ayrıca Bakınız:   Call of Duty: Mobile Ne Zaman Çıkacak?

İleride, Call of Duty: Ghosts’un diğer karakterlerinin veya içeriğinin Modern Warfare’e doğru yol alıp almadığını görmek ilginç olacak. Infinity Ward şimdiye kadar Call of Duty 4 haritalarının yanı sıra MW2 haritalarını yeniden oluşturmaya odaklandı, bu nedenle geliştiricilerin serideki diğer oyunların içeriklerini bir bir yeniliyor ve diğer oyunlara dahil ediyor.

Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4 ve Xbox One’da oynanabilir.

Selvi K.

The Iron Golem Artifact Nasıl Alınır? Minecraft Dungeons Rehber

RehberRol Oyunu

Fallout 76 - Marine Armor Helmet Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

Minecraft Dungeons Eşyaları Takas Edilir Mi?

AksiyonRehber

Maneater, The 100 Percent Glitch Hatası Nasıl Düzeltilir?

Souls Benzeri RPG Hellpoint Ertelendi