Modern WarfareNişancı OyunuRehber

Call of Duty: Modern Warfare’de Riley’i Nasıl Alırsınız?

Call of Duty: Modern Warfare Season 3 güncellemesi yayınlandı ve oyuna zengin içerikler eklendi. Her zamanki gibi, bu, Modern Warfare macerasında Alex gibi bazı yeni karakterlerin yanı sıra geçmiş bir Call of Duty oyununun en sevdiği karakteri de içeriyor.

Call of Duty: Modern Warfare Sezon 3, Call of Duty: Ghosts’un köpeği Riley’yi karışıma ekliyor. Oyun serisinin en popüler karakterlerinden biri olarak, birçok Modern Warfare hayranının Riley’nin kilidini açmak istemesi şaşırtıcı değil. Ancak, oyuncuların önce atması gereken ekstra bir adım olduğu için herkes Riley’nin kilidini açamayacak.

Riley nasıl açılır?

Call of Duty: Modern Warfare oyuncularının oyunda Riley’nin kilidini açmak için atmaları gereken ilk adım Battle Pass’ı satın almak. Ne yazık ki, Riley Sezon 3 Battle Pass’in ücretsiz sürümünde mevcut değil ve bu nedenle oyuncular köpeği almak için en az 1.000 COD Puanı harcamak zorunda kalacaklar. Bu bittiğinde, Call of Duty: Modern Warfare’in Riley’nin kilidini açmanın bir sonraki adımı, sadece oyunu oynayarak ve XP kazanarak gelişip Battle Pass’da 20. seviyeye ulaşmak.

Riley’nin kilidini açtıktan sonra, oyuncular köpeği Biritme Haraketlerinin bir parçası olarak kullanabilirler. Call of Duty: Modern Warfare’de bir Bitirme Hareketi gerçekleştirmek için oyuncuların bir düşman oyuncunun arkasına gizlice girmesi ve yakın dövüş düğmesini tutması gerekir. Rakibine bir yakın dövüş saldırısıyla vurmak yerine, bunun yerine Riley’nin öldürmeye gittiğini gösteren genişletilmiş bir animasyon tetiklenmelidir.

Belirtilmelidir ki Riley Call of Duty: Modern Warfare’de oyuncuların alabileceği tek köpek değildir. Talon çok oyunculu paketini satın alanlar da bir köpek alabilirler, ancak buna Indiana adı verilir. Riley gibi Indiana da Talon’un Bitirme Hareketleri oyununun bir parçası olarak kullanılabilir.

İleride, Call of Duty: Ghosts’un diğer karakterlerinin veya içeriğinin Modern Warfare’e doğru yol alıp almadığını görmek ilginç olacak. Infinity Ward şimdiye kadar Call of Duty 4 haritalarının yanı sıra MW2 haritalarını yeniden oluşturmaya odaklandı, bu nedenle geliştiricilerin serideki diğer oyunların içeriklerini bir bir yeniliyor ve diğer oyunlara dahil ediyor.

Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4 ve Xbox One’da oynanabilir.

  1. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  2. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  3. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  4. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  5. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  6. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  7. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  8. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  9. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  10. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  11. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  12. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  13. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  14. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  15. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  16. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  17. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  18. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  19. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  20. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  21. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  22. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  23. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  24. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  25. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  26. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  27. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  28. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  29. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?
Selvi K.

Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma

RehberWarzone

Call of Duty: Warzone'da Pumpkin Punisher Kaplamasını Açma

Nişancı OyunuRehber

Valorant'ta Para İadesi Nasıl Alınır?

AksiyonNişancı Oyunu

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Oynanışı Geliştirici Günlüğünde Ortaya Çıktı

Souls Benzeri RPG Hellpoint Ertelendi