KorkuRehber

Resident Evil 3 Remake: Sıyrılma Rehberi

Orijinal Resident Evil 3 son derece iyi tepki gördü ve birçok kişi tarafından sevildi, ancak oyun, dodge (bundan sonra sıyrılma olarak bahsedilecek) mantığı konusunda oldukça zorlayıcı olduğundan sıkça eleştirildi. Birçoğu,sıyrılma konusunda zorlanıyor. Bu ilginç rehberimizde Residen Evil 3 Remake’de nasıl hasarlardan kaçarsınız ve sıyrılırsınız konusuna değineceğiz.

Resident Evil 3 şimdi oyuncuların kullanabileceği üç ana aktif kaçma tipine sahip ve her biri aynı düğmeye bağlı. Hangisinin kullanılmak istendiği tamamen, kaçma işlemini gerçekleştirirken oyuncunun zamanlaması ile belirlenir. Ustalaşmak biraz zaman alır.

Resident Evil 3: Standart Sıyrılma

Bu, özel bir zamanlama gerektirmediği ve herhangi bir zamanda yapılabileceği için üç tip dodge arasında en kolay olanıdır. PS4’te R1’e, Xbox One’da RB’ye veya PC’de Space Bar’a basmak Jill veya Carlos’un standart sıyrılmayı gerçekleştirmesine neden olur, bu da hangi yön tuşuna bastığınız bağlı olarak ileri, geri veya yanlara atılmasını sağlar. Düşmanları atlatmak için yararlı olsa da, karakter kurtarılırken oyuncuyu açık bırakır, bu yüzden biraz dikkatli kullanılmalıdır.

Mükemmel Sıyrılma

Mükemmel Sıyrılma (Perfect Dodge)’un kullanılması çok daha zor, ancak avantajı da çok daha büyük. Sıyrılma düğmesini bir saldırıdan hemen önce zamanında kullanmak, karakterin bir saldırıdan çıktığı bir animasyonla sonuçlanır, daha sonra zaman yavaşlar, oyuncuya iyi yerleştirilmiş atışlar alma veya tehlikeden kurtulma şansı verir. . Nemesis’ten kaçmaya çalışırken bu inanılmaz derecede yararlıdır, çünkü sadece ondan uzaklaşmak genellikle yeterli değildir.

Ayrıca Bakınız:   Pubg Mobile Royale Pass Hakkında Herşey

Mükemmel Karşı Saldırı

Oyuncu Mükemmel Sıyrılmayı başarırsa, mükemmel karşı saldırı (Perfect Counter) etkinleştirmek için hedef düğmesini basılı tutabilir. Bunu yapmak, karakterin doğrudan kaçan her şeyin başını hedeflemesine ve zamanı yavaşlatma efekti hala aktifken birkaç hızlı atış yapmasına yardımcı olur. Bu tekniğe hakim olmak zordur, ancak savunma amacıyla kullanılabildiği gibi saldırgan bir hareket olarak kullanılması da mümkündür.

Mükemmel Sıyrılma için zamanlamanın oldukça zor olduğunu inkar etmiyoruz ve her düşmanın benzersiz bir dodge penceresi olduğundan, kesinlikle bu iş kolay değil. Yine de, düşmanlara karşı pratik yapmak, oyuncuyu düşmana karşı daha iyi ve savunmalı bir pozisyona sokacaktır.

Resident Evil 3: Remake şimdi PC, PS4 ve Xbox One’da oynanabilir.

Kaan Alp B.

PS5'te DualSense ve Sistem Mikrofon Sesi Kapatma

Rehber

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?

Hayatta KalmaRehberYoutube

Sprig Bow Yapımı - Grounded Türkçe

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassins Creed: Valhalla'da Maximilian’s Key Elde Etme

Last Oasis’de Hayatta Kalmanızı Sağlayacak 9 İpucu