Modern WarfareNişancı OyunuRehberWarzone

Call of Duty: Modern Warfare – Infinite Sprint Nasıl Yapılır?

Infinite Sprint ve Slide Canceling, #CallofDuty: #ModernWarfare ve Call of Duty: #Warzone ‘daki oyuncuların mücadelede büyük bir avantaj elde etmelerini sağlar.

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone çok rekabetçi oyunlar haline geldi. Modern Warfare’de zaferin anahtarı, doğru ipuçlarını bilmek ve savaş sırasında hızlı olmaktır.

En büyük profesyonel hamlelerden biri, oyuncuların Modern Warfare ve Warzone’da Infinite Sprint yapmalarını sağlayan Slide Canceling’dir. Bir kişi profesyonel bir yayını veya bir esport turu izleyecek olsaydı, hemen hemen her oyuncu Slide Canceling ve her köşede Infinite sprint görürdü. Bu, Nişan alma ve vurma kadar sık ​​kullanılan bir hareket haline geldi.

Slide Canceling, oyunculara harita üzerinde çok hızlı bir şekilde manevra yapma olanağı sunmakla kalmaz, aynı zamanda haritadaki diğer bölgeleri daha hızlı hedeflemelerini ve yıkıcı sonuçlarla rakiplere saldırmak için köşelerde kaymalarını sağlar. Ve Modern Warfare ve Warzone aynı DNA’yı paylaştığı için, oyuncular bunu uyguladıktan sonra, Warzone’un nasıl kazanılacağı rehberinde aynı şeyleri yapabilir.

Modern Savaşta infinite Sprint / Slide Canceling

Oyuncuların yapması gereken ilk şey, ayarlar menüsünü açmak ve kontrolör seçenekleri alanına gitmek. Slide Behavior ‘ı Dokunma olarak değiştirin. Alışması biraz zaman alabilir, ancak Slide Canceling için bu zorunludur. Slide Canceling’in kendisi şu şekilde yapılır:

  1. Taktiksel koşmaya başla.
  2. Slayt düğmesine dokunun.
  3. Slayt animasyonu tamamlanmadan önce slayt düğmesine bir saniye dokunun.

Oyuncular haritayı sonsuz bir şekilde hareket ettirebilirler, ancak bu hareketi özellikle köşelerde ve düşmanların görüneceği alanlarda yapmayı düşünebilirler. Bir rakibi bu şekilde kandırabilirsiniz, ayrıca MP5 gibi güçlü bir SMG bu taktikle harika bir silah seçimidir.

Warzone’daki ölümcül fırtınadan kaçmak için sonsuz sürat kullanmak da çok faydalı. Oyunda, oyuncuların gazdan zarar görmekten kaçınmasına yardımcı olacak Gaz Maskeleri var, ancak bazen oyuncular sıkışabilir ve dışarı çıkması gerekebilir, bu yüzden sonsuz koşma yardımcınız olabilir.

Ayrıca Bakınız:   Fallout 76 : Wastelanders - Chinese Stealth Suit Nasıl Alınır?

Warzone, hala heyecanlı olsa da Modern Warfare’den biraz daha yavaştır, ancak Slide Canceling tekniğini getiren oyuncular, köşelerde pusan diğer oyunculara karşı büyük bir avantaja sahip olabilir.

Call of Duty: Modern Warfare şimdi PC, PS4 ve Xbox One ‘da kullanılabilir.

  1. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  2. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  3. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  4. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  5. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  6. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  7. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  8. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  9. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  10. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  11. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  12. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  13. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  14. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  15. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  16. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  17. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  18. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  19. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  20. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  21. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  22. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  23. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Nişancı Oyunu

Call of Duty 2020, Warzone ile Entegre Olacak

Hayatta KalmaRehber

Su Kabı(Water Container) Nasıl Yapılır? - Grounded Rehberleri

Hayatta KalmaRehber

Grounded'da Collector Nasıl Yapılır?

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Profil Fotoğrafı Değiştirme

Apex Legends’da CP Nedir?