Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo’yu Nasıl Açarsınız?

Call of Duty: Modern Warfare’in Obsidian kamuflajı yeni geldi ve kilidini açmak isteyen oyuncuların önünde uzun bir yol var.

Call of Duty: Modern Warfare Update 1.20 şu anda yayında ve Infinity Ward’ın son derece popüler birinci şahıs nişancı oyununda bir dizi değişiklik getirdi. Ek olarak, bu güncelleme oyuncuların kilidini açması için yepyeni bir kamuflaj, CoD: MW’ın Obsidian kamuflajını tanıttı ve bu rehberimiz, özel kozmetiği elde etmek için hayranların tam olarak ne yapması gerektiğini ayrıntılarıyla açıklayacak.

Call of Duty: Modern Warfare’de Obsidian kamuflajının kilidini nasıl açacağınıza dair ayrıntılara girmeden önce, bir oyuncunun Obsidian’ı açmak için çalışmaya başlamadan bir silahın Altın kamuflajını kazanmış olması gerektiğini belirtmek çok önemlidir. Bu, belirli bir silah için tüm kamuflaj mücadelelerini tamamlayarak yapılır ve CoD: MW’daki Obsidian kamuflajıyla ilgilenen hayranlar, devam etmeden önce bu ön koşulu karşıladıklarından emin olmalıdır.

Bir oyuncu Call of Duty: Modern Warfare’de bir silahın Altın kamuflajının kilidini açtıktan sonra, Obsidyen kamuflajını kazanmak için belirli bir mücadeleyi tamamlamaları gerekir. Bu zorluklar, bir oyuncunun Obsidiyen kamuflajının kilidini açmak istediği silaha göre değişir ve işte her silah kategorisi için gerekli olan şeyler;

Obsidiyen Kamuflajın Ön Koşulları

  • Saldırı Tüfeği: Bir maçta 15 Kişiyi Öldür / 200 Kez
  • SMG’ler: Bir maçta 15 Kişiyi Öldür / 150 Kez
  • Av tüfeği: Bir maçta 15 Kişiyi Öldür / 150 Kez
  • LMG’ler: Bir maçta 15 Kişiyi Öldür / 150 Kez
  • Nişancı Bir maçta 15 Kişiyi Öldür / 150 Kez
  • Keskin Nişancı Tüfeği: Bir maçta 15 Kişiyi Öldür / 125 Kez
  • Riot Shield: 750 Düşman öldür.
  • Tabancalar: Bir maçta 15 Kişiyi Öldür / 100 Kez
  • Fırlatıcılar: Bir aracı veya Killstreak’i 100 kez yok edin.
  • RPG-7: Bir maçta 5 Kişiyi Öldür / 150 Kez
  • Savaş Bıçağı: Bir maçta 10 Kişiyi Öldür / 125 Kez

Bu gereklilikler göz önüne alındığında, oyuncuların tek bir silah için bile Call of Duty: Modern Warfare’in Obsidian kamuflajını kazanması biraz zaman alacaktır. Bununla birlikte, taraftarların yukarıda belirtilen gereksinimleri bir kereden fazla karşılayarak tek bir maçta bir meydan okumayı birden çok kez ilerletebileceğini belirtmek gerekir. Örneğin, bir Saldırı Tüfeği ile bir maçta 30 düşmanı öldüren bir oyuncu, Obsidian’ın kilidini açmak için iki kez gerekliliği yerine getirmiş olacaktır ve bu, bazı yetenekli oyuncular için işleri biraz hızlandırabilir.

Ayrıca Bakınız:   Perfect World Mobile Sınıf Rehberi

Ayrıca, oyuncuların silahları için Obsidyen kamuflajı kazanmadan önce CoD: MW’de Platin veya Şam kamuflajına ihtiyaç duymaması da dikkat çekicidir. Bu özel kozmetiklerin kilidini açmanın ne kadar zaman alabileceğini göz önünde bulundurarak, Şam hayranların oyundaki her Platin kamuflajın kilidini açmasını gerektiriyor, bu bazı Call of Duty: Modern Warfare oyuncularına bir kolaylık olarak gelecektir, ancak yine de Obsidian’a giden yol kesinlikle kısa değil.

Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4 ve Xbox One’da oynanabilir.

Fallout 76 : Wastelanders - Chinese Stealth Suit Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

The Iron Golem Artifact Nasıl Alınır? Minecraft Dungeons Rehber

RehberRol Oyunu

Fallout 76 - Marine Armor Helmet Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

Minecraft Dungeons Eşyaları Takas Edilir Mi?

Call of Duty: Modern Warfare’in Dosya Boyutu Kontrolden Çıkıyor