Battle Royale

Fortnite No Right to Bear Arms Mücadelesi Nasıl Yapılır?

Yine başka bir gizli Fortnite mücadelesi burada ve bu da oyunculara Battle Pass için 15.000 kolay bir deneyim puanı kazanma fırsatı veriyor.

Fortnite’ın bir sonraki gizli zorluğu ortaya çıktı, ismi “No Right to Bear Arms”. Cüceler ve ayılar bu kez oyuncuların iki taraf arasındaki çatışma dayanılmaz bir doruğa ulaşmadan müdahale edecekler.

Fortnite’daki gizli zorlukları takip etmeyen oyuncular için kısa bilgi; kısa ve çoğu zaman aptalca görevlerdir, bu sezonun çoğu oyuncak ayılar ve bahçe cüceleri arasında devam eden bir çatışmayı içeriyordu. Bu görevleri tamamlama, oyuncuya büyük miktarda deneyim puanı veriyor.

Neyse ki oyuncular için, nereye bakacağını bildiği sürece bu görevi tamamlamak son derece kolaydır. Oyuncunun tek yapması gereken, savaşın gerçekleşeceği siteyi bulmak ve çatışmanın her iki tarafını silahsızlandırmak, böylece ayılar ve cüceler arasındaki barışı koruyabileceksiniz.

Harita koordinatları D5’tir ve Ağlayan Ormanların (Weeping Woods) doğu kenarında bulunur. Aynı gizli meydan okumaya çalışan diğer oyunculardan yorgun olmak ve savaş alanını aramaya başlamak önemli olsa da, oyuncu bu alana düşmeye çalışmalıdır. Şavaşan cüceler ve ayılar farketmesi kolay bir görüntü olsa gerek.

Savaş alanını bulduktan sonra, oyuncunun her iki tarafı da silahsızlandırması gerekir. Bunu yapmak için, savaş alanının Gnome tarafındaki topa yaklaşın ve onu parçalamak için onunla etkileşime geçin. Bundan sonra, Ayılar tarafına kısa bir yürüyüş yapın ve aynı şeyi silahlarına yapın. Oyuncu savaşı başarılı bir şekilde bulur ve her iki tarafı da silahsızlandırırsa, “No Right to Bear Arms” ‘ı tamamlayacak ve 15.000 tecrübe puanı kazanacaktır. Bu, oyuncuların Battle Passleri daha da yükseltmelerine yardımcı olmak için oldukça etkili bir yöntemdir.

Ayrıca Bakınız:   Pubg PC vs Pubg Mobile | Farkları Nedir?

Bunun gibi mücadelelerin sürekli geleceği bilgisi verildi. Bu açıdan Fortnite gizli görevlerine dikkat edin. Oyuncu bu iki grup arasındaki savaşı durdurduğuna göre, yakında her ordunun generallerinin önünde dans ederek “Ateşkes Kutlaması” yapmaları gerekebilir.

Fortnite artık Mobil, PC, PS4, Switch ve Xbox One için kullanılabilir.

Fortnite Rehberleri
Fortnite Rehberleri

Bütün Fortnite Battle Royale rehberlerimiz için listemizi kontrol edebilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?
  2. Fortnite: Wolverine Gibi Sağlık Nasıl Yeniden Kazanılır?
  3. Fortnite, Apple Marketten Kaldırdıktan Sonra Bile iOS İçin Tekrar İndirilebilir
  4. Fortnite'da Rec 4 Players Ne Anlam İfade Ediyor?
  5. Fortnite A, B ve C Kapı Kodları Nedir?
  6. Fortnite'da Ganimet Kasalarını Açmak İçin Choppa Nasıl Kullanılır?
  7. Fortnite'da İşaret Fişeği Nerede Bulunur ve Ne İşe Yarar?
  8. Aquaman Nasıl Alınır - Fortnite
  9. Fortnite Catty Corner Kasası Nerede?
  10. Fortnite'da Tekneyle Nasıl Uçulur?
  11. En İyi Fortnite llama Yerleri - Fortnite Battle Royale Rehber
  12. Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? - Loot Kazan
  13. PS4, Xbox One, PC ve Switch İçin Çapraz Platform Fortnite Eşleşmeleri Nasıl Etkinleştirilir?
  14. Fortnite Storm The Agency Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  15. Fortnite Truce Celebrated Görevi Nasıl Tamamlanır?
  16. Fortnite, Bölünmüş Ekran (Split-Screen) Nasıl Oynanır?
  17. Fortnite, Hydro 16 ve Compact Cars'ta Metal Bulmak ve Toplamak
  18. Fortnite No Right to Bear Arms Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  19. Fortnite'da 5 Farklı Astro Heads'i Nasıl Bulursunuz?
  20. Fortnite'da Deadpool X-Force Kostümü Nasıl Alınır?
  21. Fortnite'da Maskesiz Deadpool Kostümü Nasıl Alınır?
  22. Fortnite'da Deadpool Kostümü Çıktı, Nasıl Alırsınız?
  23. Fortnite'tan Para İadesi Nasıl Alınır?
  24. Fortnite Bütün Hesapları Birleştirme
  25. Fortnite Mobile'ı Oyun Koluyla Oynayın
  26. Fortnite Uyumsuz Cihazlara İndirme Mümkün Mü?

Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?

Battle RoyaleRehber

Fortnite'da Daredevil Kostümü Nasıl Alınır?

Battle RoyaleRehber

Black Panther'in Kinetic Shockwave Gücünü Bulma ve Kullanma - Fortnite Rehberleri

Battle Royale

Apex Legends Sonunda Crossplay'e Kavuşuyor

Assassin’s Creed Valhalla Duyuruldu