Battle Royale

Fortnite No Right to Bear Arms Mücadelesi Nasıl Yapılır?

Yine başka bir gizli Fortnite mücadelesi burada ve bu da oyunculara Battle Pass için 15.000 kolay bir deneyim puanı kazanma fırsatı veriyor.

Fortnite’ın bir sonraki gizli zorluğu ortaya çıktı, ismi “No Right to Bear Arms”. Cüceler ve ayılar bu kez oyuncuların iki taraf arasındaki çatışma dayanılmaz bir doruğa ulaşmadan müdahale edecekler.

Fortnite’daki gizli zorlukları takip etmeyen oyuncular için kısa bilgi; kısa ve çoğu zaman aptalca görevlerdir, bu sezonun çoğu oyuncak ayılar ve bahçe cüceleri arasında devam eden bir çatışmayı içeriyordu. Bu görevleri tamamlama, oyuncuya büyük miktarda deneyim puanı veriyor.

Neyse ki oyuncular için, nereye bakacağını bildiği sürece bu görevi tamamlamak son derece kolaydır. Oyuncunun tek yapması gereken, savaşın gerçekleşeceği siteyi bulmak ve çatışmanın her iki tarafını silahsızlandırmak, böylece ayılar ve cüceler arasındaki barışı koruyabileceksiniz.

Harita koordinatları D5’tir ve Ağlayan Ormanların (Weeping Woods) doğu kenarında bulunur. Aynı gizli meydan okumaya çalışan diğer oyunculardan yorgun olmak ve savaş alanını aramaya başlamak önemli olsa da, oyuncu bu alana düşmeye çalışmalıdır. Şavaşan cüceler ve ayılar farketmesi kolay bir görüntü olsa gerek.

Savaş alanını bulduktan sonra, oyuncunun her iki tarafı da silahsızlandırması gerekir. Bunu yapmak için, savaş alanının Gnome tarafındaki topa yaklaşın ve onu parçalamak için onunla etkileşime geçin. Bundan sonra, Ayılar tarafına kısa bir yürüyüş yapın ve aynı şeyi silahlarına yapın. Oyuncu savaşı başarılı bir şekilde bulur ve her iki tarafı da silahsızlandırırsa, “No Right to Bear Arms” ‘ı tamamlayacak ve 15.000 tecrübe puanı kazanacaktır. Bu, oyuncuların Battle Passleri daha da yükseltmelerine yardımcı olmak için oldukça etkili bir yöntemdir.

Bunun gibi mücadelelerin sürekli geleceği bilgisi verildi. Bu açıdan Fortnite gizli görevlerine dikkat edin. Oyuncu bu iki grup arasındaki savaşı durdurduğuna göre, yakında her ordunun generallerinin önünde dans ederek “Ateşkes Kutlaması” yapmaları gerekebilir.

Fortnite artık Mobil, PC, PS4, Switch ve Xbox One için kullanılabilir.

Fortnite Rehberleri
Fortnite Rehberleri

Battle Royale

Fortnite vs Apple - Epic Games ile Apple Arasında Neler Oluyor?

Battle RoyaleRehber

Energy Rifles Nerede Bulunur - Fortnite Rehberleri

Battle RoyaleRehber

Fortnite, Apple Marketten Kaldırdıktan Sonra Bile iOS İçin Tekrar İndirilebilir

Battle Royale

En Kötü Warzone Silahı, Şimdi En İyisi Oldu

Assassin’s Creed Valhalla Duyuruldu