Modern WarfareNişancı OyunuRehber

Modern Warfare’de Dragon’s Breath Nasıl Açılır?

Modern Warfare’de iki tür Dragon’s Breath Turu vardır. Düzenli Dragon’s Breath Turları, Model 680 av tüfeğinizle, daha kısa menzilli olsa da, diğer herhangi bir av tüfeği mermisi gibi çalışan 12 kapasiteli atışlardır. Diğeri ise Dragon’s Breath 6-R Mag’den geliyor. Bu, 12 kalibrelik ateş izli mermi ile çıkarılabilir bir şarjör içerir ve silahın daha hızlı ateş etmesine izin verir. Burada size Modern Warfare Dragon’s Breath Turlarının her ikisinin de kilidini nasıl açacağınızı anlatacağız.

Dragon’s Breath Nasıl Alınır

Modern Warfare’deki düzenli Dragon’s Breath Turlarını açmak için “Silahı yeniden doldurduktan kısa bir süre sonra 15 öldürme almalısın”. Bu, ölçütleri karşılayabilmek için, silahınızı doldurduktan sonra 3 saniye içinde birini öldürmeniz gerekiyor. İşte bunu daha kolay hale getirebilecek bazı ipuçları.

  • Cabin Fever kısmına girin girin. Buradaki haritalar tamamen yakın mesafeli savaşları içerir. Her türlü modda bu yöntem uygulanabilir.
  • Av tüfeğinizi donatın ve yeniden yüklemeyi daha hızlı hale getirmek için sleight of hand perk kullanın.
  • Daha da iyisi, Tune Up perk ile eşleştirilmiş  stopping power yeteneği, bir mesafeden düşmanları biraz daha uzaktan öldürmenizi sağlayarak başarıyı daha kolay erişilebilir hale getirir.

Modern Warfare’de Dragon’s Breath 6-R Mags’in kilidini açmak için, Scout Optic sınıfını kullanarak 3 farklı maçta 3 Longshot Kill almalısın. Bunu başarmak bir öncekinden daha kolaydır, ancak bazı denemeler yapmak gerekebilir. Bunun için size verebileceğimiz ipuçları:

  • Av tüfeği ile bir Longshot öldürmek için hedefinizden en az 15 metre uzakta olmanız gerekir. Bu çok uzak değil, ama ölçümleri doğru yapmadan önce denemeniz gerekebilir.
  • Longshot öldürmeleriniz “tamamlandı” uyarısını alsa bile maçı terk etmeyin.
  • Hardcore modu temel versiyondan daha iyi olabilir, çünkü her savaşçının sağlığı daha düşüktür. Bu, av tüfeğinizle uzaktan birini öldürme olasılığınızın daha yüksek olduğu anlamına gelir.
  • Ancak, bu şarjörlerin av tüfeği namlu bağlantılarını engelleyeceğini unutmayın.
Ayrıca Bakınız:   Ghost of Tsushima'da Oyuncuların Gözden Kaçırabileceği Eşyalar Var Mı?

Bu ipuçlarının, Dragon’s Breath Turlarının her ikisinin de kilidini açmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Her iki versiyon da yüksek hasar çıktısına sahiptir ve neredeyse tüm av tüfeği tabanlı yapılar için yararlı olabilir.

  1. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  2. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  3. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  4. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  5. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  6. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  7. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  8. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  9. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  10. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  11. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  12. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  13. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  14. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  15. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  16. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  17. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  18. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  19. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  20. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  21. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  22. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  23. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Nişancı Oyunu

Doom Eternal'ın İlk Campaign Genişleme Paketi Duyuruldu

Nişancı Oyunu

Call of Duty 2020, Warzone ile Entegre Olacak

Hayatta KalmaRehber

Su Kabı(Water Container) Nasıl Yapılır? - Grounded Rehberleri

Hayatta KalmaRehber

Grounded'da Collector Nasıl Yapılır?

Stranded Deep – Köpek Balığı Öldürme