SMG İçin En İyi Eklentiler – COD: Modern Warfare

Modern Warfare AUG silahını SMG / AR hibrit canavarına nasıl dönüştüreceğinizi öğrenin.

Modern Warfare AUG, her kategoride iyi performans gösterdiğinden oyundaki en iyi makineli silahlardan biridir. Doğru eklentilerle uzak menzil kullanabilir, yakınlaşabilir ve her ihtimalde en iyi arkadaşınız haline gelebilir. Call of Duty Modern Warfare, olası her savaş durumuna adapte olmanızı gerektirir, bu nedenle eklenti düzenlemeleriniz ve sınıfınız için Modern Warfare en iyi AUG rehberimizi okuyun.

Modern Warfare En İyi AUG Düzenlemesi: Run n Gun

Her şeyden önce, AUG bir hafif makineli tüfektir. Sprint ve hipfiring için mükemmeldir, bu nedenle bu düzenleme, hızlı bir şekilde yeniden yüklemenizi ve artı hedefinizi ortada tutmanızı sağlar.

  • Laser: 5mW Laser
  • Stock: FORGE TAC CQB Comb
  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Rear Grip: Stippled Grip Tape
  • Perk: Sleight of Hand

Modern Warfare En İyi AUG Düzenlemesi: Menzilli

AUG’un saldırı tüfeği olarak da kullanılabileceğini biliyor muydunuz? 5.56 NATO mühimmat eklentilerinden birine geçin ve Silahınızı hem daha büyük haritalar için mükemmel, hem hasar hem de menzilde önemli bir artış ile menzilli bir canavara dönüştürün. İşte ideal AUG saldırı tüfeği loadout (eklentileri):

  • Barrel: 622mm Long Barrel
  • Optic: PBX Holo 7 Sight
  • Underbarrel: Ranger Foregrip
  • Ammunition: 5.56 NATO 30-Round Mags
  • Rear Grip: Granulated Grip Tape
Ayrıca Bakınız:   Maneater: Dead Horse Lake İçindeki Tüm Görülecek Yerler

Modern Warfare En İyi AUG Düzenlemesi: Hardcore

Eğer daha güçlü rakiplerle oynuyorsanız, çok daha hızlı ölebilirsiniz. AR kurulumunu hardcore için kesinlikle kullanabilmenize rağmen, artan hasar gerekli değildir, bu yüzden hardcore maçlar için AUG düzenlememiz:

  • Muzzle: Lightweight Suppressor
  • Barrel: 407mm Lightweight
  • Optic: Integral Hybrid
  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Rear Grip: Stippled Grip Tape

The Iron Golem Artifact Nasıl Alınır? Minecraft Dungeons Rehber

RehberRol Oyunu

Fallout 76 - Marine Armor Helmet Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

Minecraft Dungeons Eşyaları Takas Edilir Mi?

AksiyonRehber

Maneater, The 100 Percent Glitch Hatası Nasıl Düzeltilir?

Modern Warfare – Client Command Overflow Nedir?