Modern WarfareNişancı OyunuRehber

SMG İçin En İyi Eklentiler – COD: Modern Warfare

Modern Warfare AUG silahını SMG / AR hibrit canavarına nasıl dönüştüreceğinizi öğrenin.

Modern Warfare AUG, her kategoride iyi performans gösterdiğinden oyundaki en iyi makineli silahlardan biridir. Doğru eklentilerle uzak menzil kullanabilir, yakınlaşabilir ve her ihtimalde en iyi arkadaşınız haline gelebilir. Call of Duty Modern Warfare, olası her savaş durumuna adapte olmanızı gerektirir, bu nedenle eklenti düzenlemeleriniz ve sınıfınız için Modern Warfare en iyi AUG rehberimizi okuyun.

Modern Warfare En İyi AUG Düzenlemesi: Run n Gun

Her şeyden önce, AUG bir hafif makineli tüfektir. Sprint ve hipfiring için mükemmeldir, bu nedenle bu düzenleme, hızlı bir şekilde yeniden yüklemenizi ve artı hedefinizi ortada tutmanızı sağlar.

  • Laser: 5mW Laser
  • Stock: FORGE TAC CQB Comb
  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Rear Grip: Stippled Grip Tape
  • Perk: Sleight of Hand

Modern Warfare En İyi AUG Düzenlemesi: Menzilli

AUG’un saldırı tüfeği olarak da kullanılabileceğini biliyor muydunuz? 5.56 NATO mühimmat eklentilerinden birine geçin ve Silahınızı hem daha büyük haritalar için mükemmel, hem hasar hem de menzilde önemli bir artış ile menzilli bir canavara dönüştürün. İşte ideal AUG saldırı tüfeği loadout (eklentileri):

  • Barrel: 622mm Long Barrel
  • Optic: PBX Holo 7 Sight
  • Underbarrel: Ranger Foregrip
  • Ammunition: 5.56 NATO 30-Round Mags
  • Rear Grip: Granulated Grip Tape

Modern Warfare En İyi AUG Düzenlemesi: Hardcore

Eğer daha güçlü rakiplerle oynuyorsanız, çok daha hızlı ölebilirsiniz. AR kurulumunu hardcore için kesinlikle kullanabilmenize rağmen, artan hasar gerekli değildir, bu yüzden hardcore maçlar için AUG düzenlememiz:

  • Muzzle: Lightweight Suppressor
  • Barrel: 407mm Lightweight
  • Optic: Integral Hybrid
  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Rear Grip: Stippled Grip Tape

  1. Warzone Scream kostümü nasıl elde edilir?
  2. Warzone'daki En İyi Tabancalar
  3. Call of Duty: Warzone İçin En İyi Grafik Ayarları
  4. Warzone'da Zombi Olmak
  5. Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)
  6. Deadshot Daiquiri Nerede Bulunur? Call of Duty: Black Ops Cold War
  7. Call of Duty: Warzone Ve Modern Warfare'in En Güçlü PKM Kombinasyonu
  8. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  9. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  10. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  11. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  12. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  13. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  14. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  15. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  16. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  17. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  18. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  19. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  20. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  21. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  22. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  23. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  24. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  25. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  26. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  27. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  28. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  29. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  30. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  31. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  32. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  33. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  34. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  35. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  36. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Warzone'daki En İyi Tabancalar

RehberWarzone

Call of Duty: Warzone İçin En İyi Grafik Ayarları

RehberWarzone

Warzone'da Zombi Olmak

RehberSavaş Oyunları

Deadshot Daiquiri Nerede Bulunur? Call of Duty: Black Ops Cold War

Modern Warfare – Client Command Overflow Nedir?