Apex Legends’da CP Nedir?

Sezon 5: Fortune’s Favor, #ApexLegends için geldi ve beraberinde CP’nin eklenmesiyle birlikte meydan okuma sisteminde bir değişiklik geliyor.

Her yeni Apex Legends sezonu yepyeni bir Legend ile geliyor, bu #Loba, yeni bir kahraman olarak karşımıza çıkıyor. META’daki değişiklikler ve daha fazlası da cabası. Respawn Entertainment bu sefer CP denilen bir şey ekleyerek zorluklarla ilgili bazı şeyleri değiştirdi. Bunun ne anlama geldiğini anlamak, oyuncuların Battle Pass aracılığıyla mümkün olan en kısa sürede daha fazla teçhizat elde etmelerini sağlar.

Sezon 5: Fortune’un Favor Apex Legends için burada. Her sezonun en heyecan verici bölümlerinden biri Battle Pass. Battle Pass, yepyeni seçkin Efsanevi kaplamalar, silah görünümleri, paraşütle atlama ifadeleri, yükleme kaplamaları, Apex Paketleri ve daha fazlasını içerir.

Apex Legends’ın 5. Sezonunda hayal kırıklığı yaratan bir haber yok. Aksine, yeni sezondaki içerik sağlam. Battle Pass’ın 100. seviyesine veya 110. bonus seviyesine kadar ulaşmak biraz eziyet olabilir, ancak CP’den faydalanmak yardımcı olabilir.

Apex Efsanelerinde CP Nedir?

CP meydan okuma kısmını daha etkili kullanmanıza yarar. Battle Pass ile ilerlemek için oyunda günlük ve haftalık zorluklar gerçekleştirilebilir.

Her gün tamamlanabilecek dört günlük zorluk vardır. Bu zorluklar, 8 nakavt almak, 2 oyun oynamak veya son zamanlarda sinirlenmiş Pathfinder gibi belirli Efsanelerle maç oynamak gibi şeylerdir. Bu zorlukların tamamlanması oyunculara, genellikle meydan okuma başına 1.000 ila 3.000 CP verir. Ve toplam 45.000 CP + XP (sadece maçlar oynayarak ve performans göstererek elde edilen), oyuncuya +1 BattlePass seviyesi verecektir.

Ayrıca Bakınız:   PUBG Mobil Bu Hafta Mad Miramar, Yeni Sonuçlar Arayüzünü ve Bir Sürü Yeni İçerik Alıyor

Apex Legends’taki haftalık zorluklar benzerdir, ancak tamamlanması biraz daha uzun sürer. Bazı zorluklar Battle Pass ile oyuncuları ödüllendiriyor, ancak diğerleri daha fazla CP ile oyuncuları ödüllendiriyor. Zorluklar birden fazla oyun oturumunda tamamlanacak şekilde tasarlanmıştır, ancak oyuncular her hafta kilidini açtıklarında her sezon zorlukları tamamlamak için tüm sezonu kullanabilir.

CP almanın bir başka yolu da Apex Legends’taki yeni görevlerdir. Her gün oyuncular harita boyunca saklanan hazine paketlerini alabilecekler. Bu sandıklarda metaller, Apeks Paketleri ve ayrıca CP olabilir. Toplam 45 günlük hazine paketi bulunur.

Yeni görevler Apex Legends için yeni hikaye öğelerine kapı açarken ve oyuncuların yeni PVE modunun keyfini çıkarmasına izin verirken, oyunculara değerli CP için daha fazla fırsat sunuyor. Bu yüzden günlük hazine paketlerini takmak için mümkün olduğunca sık bir maça katılmak mantıklı. Ek olarak, bu günlük zorluklar BattlePass boyunca ilerlemek ve haftalık zorluklar gibi daha fazla CP almak için uzun bir yol gerektiriyor.

Apex Legends PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut.

Apex Legends Rehberleri
Apex Legends Rehberleri

Apex Legends ile ilgili rehberler, çözüm önerileri ve diğer içeriklerin bir listesini burada bulabileceksiniz. Bazı rehberlerimiz hazırlık aşamasında olabilir. Takipte kalın.

  1. Apex Legends: Hairloom Nedir Nasıl Alınır?
  2. Apex Legends'da Charge Towers Nasıl Çalışıyor?
  3. Apex Legends'da CP Nedir?
  4. Apex Legends Kings Canyon Harita Rehberi
  5. Apex Legends Preparing Kısmında Takılma Sorunu

Haber

Assassin’s Creed: Valhalla - Tungsten Ingots Nerede Bulunur?

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassin's Creed Valhalla - En İyi Zırhlar

RehberRol Oyunu

Red Dead Online'da Hızlı XP Kasmak ve Level Almak

KonsolRehber

PS5'te DualSense ve Sistem Mikrofon Sesi Kapatma

Stranded Deep – Bird Snare Nasıl Yapılır?