Battle Royale

Fortnite Catty Corner Kasası Nerede?

Fortnite Catty Corner kasa konumunu nerede bulabilirim?

Yeni sezonun zorluklarından biri, oyuncuların Fortnite Catty Corner kasasını bulup girmelerini gerektiriyor. Eğer Catty Corner’ın Fortnite’de nerede olduğunu bilmiyorsanız söylemesi çok daha kolay. Yine de en son Fortnite rehberimize yardımcı olmak için buradayız, bu yüzden Fortnite Catty Corner kasa konumu için okumaya devam edin ve Fortnite Bölüm 2 Sezon 3’e nasıl gireceğiniz konusunda yardım alın.

Fortnite Catty Corner kasa konumu

Öncelikle, Fortnite Catty Corner kasasını bulmak için G7 ızgara meydanına gitmeniz gerekiyor. Karlı dağların dibinde küçük bir bina ve dükkan bulacaksınız. Yine de tavuklarla istila edildi, bu yüzden incitmeden önce bir silah aldığınızdan emin olun.

Yeterli tavuk öldürün ve bir boss doğacak. Onu öldürün, Catty Corner Keycard’ı (daha efsanevi bir ganimetle birlikte) bırakacak. Kalan henchmen’leri temizleyin ve ardından henchman üssüne giden yolu geçin. Burada daha fazla tavuk öldürmeniz gerekecek, ancak kasayı burada bulacaksınız. Anahtar kartını donatmak size tam yeri verecektir; arkada yuvarlak olduğundan, istersen gizli bir palyaço gibi gizlice geçebilirsin.

Kasa kapısına yaklaşın ve anahtar kartı tarayın, sonra voila! Birden fazla sandık yağma dolu ile maç kapmak ve kazanmak için oldukça idealdir. Bu açıklamaya göre bulamıyorsanız, bilmeniz gereken her şey için yukarıdaki videoyu izlediğinizden emin olun.

Fortnite Rehberleri

Bütün Fortnite Battle Royale rehberlerimiz için listemizi kontrol edebilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?
  2. Fortnite: Wolverine Gibi Sağlık Nasıl Yeniden Kazanılır?
  3. Fortnite, Apple Marketten Kaldırdıktan Sonra Bile iOS İçin Tekrar İndirilebilir
  4. Fortnite'da Rec 4 Players Ne Anlam İfade Ediyor?
  5. Fortnite A, B ve C Kapı Kodları Nedir?
  6. Fortnite'da Ganimet Kasalarını Açmak İçin Choppa Nasıl Kullanılır?
  7. Fortnite'da İşaret Fişeği Nerede Bulunur ve Ne İşe Yarar?
  8. Aquaman Nasıl Alınır - Fortnite
  9. Fortnite Catty Corner Kasası Nerede?
  10. Fortnite'da Tekneyle Nasıl Uçulur?
  11. En İyi Fortnite llama Yerleri - Fortnite Battle Royale Rehber
  12. Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? - Loot Kazan
  13. PS4, Xbox One, PC ve Switch İçin Çapraz Platform Fortnite Eşleşmeleri Nasıl Etkinleştirilir?
  14. Fortnite Storm The Agency Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  15. Fortnite Truce Celebrated Görevi Nasıl Tamamlanır?
  16. Fortnite, Bölünmüş Ekran (Split-Screen) Nasıl Oynanır?
  17. Fortnite, Hydro 16 ve Compact Cars'ta Metal Bulmak ve Toplamak
  18. Fortnite No Right to Bear Arms Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  19. Fortnite'da 5 Farklı Astro Heads'i Nasıl Bulursunuz?
  20. Fortnite'da Deadpool X-Force Kostümü Nasıl Alınır?
  21. Fortnite'da Maskesiz Deadpool Kostümü Nasıl Alınır?
  22. Fortnite'da Deadpool Kostümü Çıktı, Nasıl Alırsınız?
  23. Fortnite'tan Para İadesi Nasıl Alınır?
  24. Fortnite Bütün Hesapları Birleştirme
  25. Fortnite Mobile'ı Oyun Koluyla Oynayın
  26. Fortnite Uyumsuz Cihazlara İndirme Mümkün Mü?

Haber

Assassin’s Creed: Valhalla - Tungsten Ingots Nerede Bulunur?

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassin's Creed Valhalla - En İyi Zırhlar

RehberRol Oyunu

Red Dead Online'da Hızlı XP Kasmak ve Level Almak

KonsolRehber

PS5'te DualSense ve Sistem Mikrofon Sesi Kapatma

Iron Harvest Ön Sipariş İçin Hazır