Minecraft DungeonsRehberRol Oyunu

Minecraft Dungeons – Renegade Armor Nasıl Bulunur?

#MinecraftDungeons ‘da , silahlar ve zırhlar, kullanım sırasında oyuncuya özel bonuslar sunan benzersiz varyantlara sahiptir. Renegade zırhı için de durum böyle. Bu kılavuzda, Minecraft Dungeons ‘da Renegade zırhını nerede bulacağımızı açıklayacağız.

Minecraft Dungeons’da Renegade Zırhı Nasıl Alınır?

Ne yazık ki, Minecraft Dungeons’da Renegade zırhını nerede bulacağınızı söylemek zor, çünkü oyunda tam olarak bir yer yok. Oyuncunun ellerini bu zırh üzerine alabilmesinin tek yolu, düşmanlardan yağma olarak rastgele düşmesi veya oyun boyunca dağılmış hazine sandıkları içinde bulunmasıdır.

Ancak bu, birçok oyuncunun zaman içinde bu eşyayaı bulma ihtimalleri olduğu için tüm umudunun kaybolduğu anlamına gelmez! Renegade zırhı +% 25 Mele Saldırı Hızı, +35 Hasar Azaltma ve +20 Silah Hasar Arttırma Aura gibi oldukça sağlam avantajlar sunar. Bu yüzden kesinlikle oynarken gözünüzü bu eşyaya kilitlemek isteyeceksiniz. Sonuç olarak ise, düşmesini sağlamak için özel olarak yapacak bir şey yok.

Alternatif olarak, oyuncular Renegade zırhını bulana kadar normal Mercenary zırh varyantına ilgi gösterebilirler. Bu aslında aynı eşya, ancak biraz daha düşük istatistiklerle. Oyuncu ayrıca, aşağıdaki görevlerde bir vites düşüşü olarak görülebileceğinden, Mercenary Zırhı bulma şansı biraz daha yüksektir.

  • Arch Haven
  • Cacti Canyon
  • Fiery Forge

Buna ek olarak, Mercenary zırh Renegade zırhının sahip olduğu avantajlardan ikisini de sunar, böylece onu benzersiz zırhın yerine koyar. Paralı asker zırhının istatistikleri aşağıdaki gibidir:% 35 Hasar Azaltma ve +% 25 Silah Hasar Arttırma Aura. Yani eksik olan tek şey yakın dövüş saldırı hızıdır ve oyun tarzınıza bağlı olarak, bu çok önemli olmayabilir. Diğer Minecraft Dungeons rehberleri için aşağıdaki listemizi kontrol edebilirsiniz.

Minecraft Rehberleri
Minecraft Rehberleri

Minecraft Dungeons ile ilgili rehberlerimizi burada bulabilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Netherite Ingots Craftlama Netherite Ekipmanı Yapma
  2. Minecraft'ta Ejderha Yumurtası (dragon egg) Kuluçkalama
  3. Minecraft'ta Mum Nasıl Yapılır?
  4. Minecraft Redstone Lamp Nasıl Yapılır?
  5. Su Asansörü Nasıl Yapılır? Minecraft Rehberi
  6. Lectern Nasıl Yapılır? Minecraft Rehber
  7. Minecraft'ta Kedi Köpek Evcilleştirme
  8. Minecraft Balık Tutma Rehberi
  9. Minecraft Kamp Ateşi Yakma
  10. Minecraft Dungeons'da Daha İyi Silah Nasıl Düşürülür?
  11. Minecraft Dungeons Dünya Rehberi Haritalar ve Zindanlar
  12. Minecraft Dungeons Arayüz Rehberi
  13. Minecraft Dungeons: Başlangıç Rehberi
  14. Minecraft'ta 1 Gün Kaç Dakika Sürüyor?
  15. Minecraft'ta Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
  16. Minecraft Rehberi - Crossbow Nasıl Yapılır?
  17. Minecraft Dungeons - Renegade Armor Nasıl Bulunur?
  18. Minecraft Dungeons - Uniqe Weapons Nasıl Alınır?
  19. Minecraft Dungeons - Fox Armor Nasıl Alınır?
  20. Minecraft'ta Atlar Nasıl Çiftleştirilir?
  21. Minecraft Dungeons - Spider Armor Nerede Bulunur?
  22. Minecraft Dungeons Runes: Rune Konumlarını Nerede Bulabilirim ve Runeların Kilidini Nasıl Açabilirim?
  23. Minecraft Dungeons'da Diamond Sword Nasıl Alınır?
  24. Minecraft Dungeons'ta Ok(Arrow) Paylaşılabilir Mi?
  25. The Iron Golem Artifact Nasıl Alınır? Minecraft Dungeons Rehber
  26. Minecraft Dungeons Eşyaları Takas Edilir Mi?

Aksiyon

Wuchang: Fallen Feathers, Etkileyici Görsellere Sahip Başka Bir Çinli Souls Like Oyunu

Assassin's Creed: OdysseyRehber

Assassin's Creed: Odyssey - Hafif ve Ağır Saldırı Rehberi

Assassin's Creed: OdysseyRehber

Assassin's Creed: Odyssey - Ekipmanlar ve Silah Tipleri

Assassin's Creed: OdysseyRehber

Assassin's Creed: Odyssey Savaş Sistemi - Tecrübe Seviyesi

Minecraft’ta Atlar Nasıl Çiftleştirilir?