Modern WarfareNişancı OyunuRehber

Modern Warfare’de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?

Modern Warfare Kali Sticks, Modern Warfare Fennec ve CR-56 Amax ile birlikte Sezon 4’te tanıtılan yeni bir silahtır. Kali Sticks, Call of Duty Modern Warfare’de bir yakın dövüş silahıdır ve battle pass’de diğer açılabilir silahları bulurken, bu yakın dövüş silahı bir meydan okuma tamamlandığında açılır. Modern Warfare Kali Sticks’i nasıl alacağınızı merak ediyorsanız, bilmeniz gereken her şeyi okuyun.

Modern Warfare Kali Sticks nasıl açılır?

Modern Warfare Kali Sticks’in kilidini açmak için belirli bir battle pass’e ulaşmanız gerekmediğinden, bunları nasıl elde edersiniz? Neyse ki, aslında oldukça basit. Kali Sticks’in kilidini açmak için 15 farklı maçta kayarken Combat Knife ile üç kez öldürmeniz gerekiyor.

Bu göründüğünden daha kolaydır; Double Time’da gezin, küçük bir haritada oynayın ve sprint yapın. Öldürmeden önce 15 ayrı maçta yapman gerekiyor. Bu, henüz almadıysanız Combat Knife’ı Gold’a geliştirmenin harika bir yoludur. Arkadan Riot Shield koymanızı tavsiye ederim, böylece arkadan vurulmazsınız.

Kali Sticks, Modern Warfare’de, farklı bir cildin aksine, Savaş Bıçağı’ndan ayrı olan ilk yakın dövüş silahıdır. Sonuç olarak, çok daha hızlı bir saldırı hızına sahiptir – cidden, bunlarla hızlı bir şekilde savaşabilirsiniz. Kali Sticks Altın kamuflaj alabilirsiniz, bu şekilde hesabınızda daha güzel duracaktır.

  1. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  2. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  3. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  4. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  5. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  6. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  7. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  8. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  9. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  10. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  11. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  12. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  13. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  14. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  15. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  16. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  17. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  18. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  19. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  20. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  21. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  22. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  23. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  24. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  25. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?
Selvi K.

Modern WarfareWarzone

Call of Duty'nin Bitmek Bilmeyen Depolama Alanı Açlığı Son Bulmalı

Battle RoyaleRehber

Hyper Scape Error Code (Hata Kodları) Anlamları ve Çözümleri

Hayatta KalmaRehber

Sosisli Nerede Bulunur? Gounded Hayatta Kalma Rehberleri

Modern WarfareRehber

Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)

GTA 5’te Nasıl CEO Olunur?