The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu

The Last of Us 2 oyuncularının Hillcrest oto tamirhanesinde bulunan kasayı açmak için ihtiyaç duydukları kombinasyonu burada yayınlıyoruz.

The Last of Us 2’nin Seattle 2. Gün bölümünün başında, oyuncular kendilerini Hillcrest’i keşfederken bulacaklar ve gerçekten de bu alanda açılacak bir kasa var. Daha spesifik olarak, bu kasa Hillcrest’teki otomobil mağazasının içinde bulunabilir ve hayranlar sadece yeşil bir çöp konteynerini hareket ettirerek bu tesisin iç kısmına erişebilir. Bununla birlikte, oyuncuların mağaza kasasını bir kod gerektiğinden açmak istiyorlarsa, biraz daha fazla şey yapmaları gerekecek.

Bu koda erişmek için, The Last of Us 2’deki Hillcrest otomobil mağazası güvenlik kodu 30 82 65’tir ve bu numaraları çeviren oyuncular Kısa Silah Kılıfı ile çeşitli malzeme ve mühimmatla ödüllendirilecektir. The Last of Us 2’deki bu güvenli kombinasyonun tam olarak nerede olduğunu bilmek isteyen oyuncular için tüm ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz.

Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu nerede bulunur?

Önceki bölümdeki Thrift Store güvenlik kodunun aksine, The Last of Us 2’nin oto tamir atölyesi kombinasyonu kasaya çok yakın değildir ve onu arayan oyuncular önce Hillcrest’in ana caddesine dönmelidir. Hayranlar, içki dükkanının yakınında bulunan ve önünde beyaz bir minibüs bulunan Pet Boutique’e girmeli ve ana duvardaki bir delikten geçmek için sola dönmelidir.

Bu yapıldığında, oyuncular kendilerini bir restoran ve barda bulacaklar ve şimdi Ellie’yi arka duvardaki çift kapıdan mutfağa girmek için götürmeliler. Oyuncular daha sonra duvara bantlanmış bir not bulmak için hemen sollarına bakmalı ve The Last of Us 2’de Hillcrest oto tamir atölyesine güvenli kod sağlayan bu not (“Dale Combo” olarak adlandırılır).

Özellikle Hillcrest kasası, Seattle 2. Gün bölümünde bulunan bir avuç kaseden sadece bir tanesidir ve bu nedenle hayranların The Last of Us 2’de daha fazla kod ve kombinasyon için gözlerini dört açmaları tavsiye edilir. oyun ilerledikçe daha fazla kasa açılacak, bu da sonraki bölümlerde yeni öğeleri toplamak için birçok fırsat olduğu anlamına geliyor.

The Last of Us 2 sadece PS4’de oynanabilir.

The Last of Us 2 Rehberleri

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

Minecraft Dungeons Arayüz Rehberi