The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu

The Last of Us 2 oyuncularının Hillcrest oto tamirhanesinde bulunan kasayı açmak için ihtiyaç duydukları kombinasyonu burada yayınlıyoruz.

The Last of Us 2’nin Seattle 2. Gün bölümünün başında, oyuncular kendilerini Hillcrest’i keşfederken bulacaklar ve gerçekten de bu alanda açılacak bir kasa var. Daha spesifik olarak, bu kasa Hillcrest’teki otomobil mağazasının içinde bulunabilir ve hayranlar sadece yeşil bir çöp konteynerini hareket ettirerek bu tesisin iç kısmına erişebilir. Bununla birlikte, oyuncuların mağaza kasasını bir kod gerektiğinden açmak istiyorlarsa, biraz daha fazla şey yapmaları gerekecek.

Bu koda erişmek için, The Last of Us 2’deki Hillcrest otomobil mağazası güvenlik kodu 30 82 65’tir ve bu numaraları çeviren oyuncular Kısa Silah Kılıfı ile çeşitli malzeme ve mühimmatla ödüllendirilecektir. The Last of Us 2’deki bu güvenli kombinasyonun tam olarak nerede olduğunu bilmek isteyen oyuncular için tüm ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz.

Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu nerede bulunur?

Önceki bölümdeki Thrift Store güvenlik kodunun aksine, The Last of Us 2’nin oto tamir atölyesi kombinasyonu kasaya çok yakın değildir ve onu arayan oyuncular önce Hillcrest’in ana caddesine dönmelidir. Hayranlar, içki dükkanının yakınında bulunan ve önünde beyaz bir minibüs bulunan Pet Boutique’e girmeli ve ana duvardaki bir delikten geçmek için sola dönmelidir.

Bu yapıldığında, oyuncular kendilerini bir restoran ve barda bulacaklar ve şimdi Ellie’yi arka duvardaki çift kapıdan mutfağa girmek için götürmeliler. Oyuncular daha sonra duvara bantlanmış bir not bulmak için hemen sollarına bakmalı ve The Last of Us 2’de Hillcrest oto tamir atölyesine güvenli kod sağlayan bu not (“Dale Combo” olarak adlandırılır).

Özellikle Hillcrest kasası, Seattle 2. Gün bölümünde bulunan bir avuç kaseden sadece bir tanesidir ve bu nedenle hayranların The Last of Us 2’de daha fazla kod ve kombinasyon için gözlerini dört açmaları tavsiye edilir. oyun ilerledikçe daha fazla kasa açılacak, bu da sonraki bölümlerde yeni öğeleri toplamak için birçok fırsat olduğu anlamına geliyor.

The Last of Us 2 sadece PS4’de oynanabilir.

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?

Pubg MobileRehber

Pubg Mobile'da Mermiyi Sektirmemek İçin En İyi Ayarlar

MinecraftRehber

Minecraft'ta Ejderha Yumurtası (dragon egg) Kuluçkalama

AksiyonRehber

Watch Dogs Legion Bloodline Çalışmıyorsa Nasıl Oynarsınız?

Minecraft

Minecraft'ta Mum Nasıl Yapılır?

Minecraft Dungeons Arayüz Rehberi