Modern WarfareRehber

Call of Duty: Modern Warfare – Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma

Call of Duty: Modern Warfare oyuncuları bu hafta Allegiance üyesi Yegor için yeni bir karakter kaplaması kazanabilirler. Kostümün kilidini nasıl ücretsiz açacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Geçen yılki lansmanından bu yana, Call of Duty: Modern Warfare, Çok Oyunculu ve Warzone gibi oyun modlarında oynanabilir karakter listelerini genişletmeye devam etti. En popüler Bağlılık operatörlerinden biri, Eşofman gibi ilginç ve çeşitli kıyafetleri ve Infinity Ward’ın Tiger King’i ele geçirmesi sayesinde Yegor Novak. Diğer karakterlerle karşılaştırıldığında, Yegor’un kilidini açmak, bir kostüm almak veya Proxy Savaşı görevini yenmek için oldukça kolaydır.

Mevcut çok çeşitli kostümlerle bile Yegor, Call of Duty: Modern Warfare oyuncularının ellerini alabileceği yepyeni bir kıyafetle tekrar gündeme geldi. Daha da iyisi, bu kıyafetin belirli bir sezon geçiş seviyesinde açılması veya oyun içi mağazadan satın alınması gerekmez.

Bunun yerine, Chilled out Yegor kostümü sadece oyunu oynayarak kazanılabilir.

Soğutulmuş Yegor nasıl kilidini açmak için

Bu Epik nadir cildi kapmak için oyuncular kooperatif Spec Ops moduna atlamak zorunda kalacaklar. Burada, oyuncuların Verdansk Bank’a girip kasaya erişmelerini sağlayan Strongbox – Modifiye Veteran meydan okuma görevini seçmeleri gerekecek.

Doğal olarak, bu görevin zor olması amaçlanmıştır, bu nedenle çoğu oyuncunun bunu solo yapabilmesi pek olası değildir. Zorluk otomatik olarak Veteran’a ayarlanır ve görev, meydan okumayı daha da artıracak üç değiştirici ile birlikte gelir:

Cephane Boşaltma – Mühimmat klipsleri sürekli boşaltıyor. Bu fırlatıcıyı veya ölümcül cephaneyi etkilemese de yine de bu modda canınızı sıkabilir.

Kadro Bağlantısı – Oyuncular takım arkadaşlarına yakınken daha fazla sağlık kazanırlar. Vizyon birbirlerinden uzaklaştıkça kötüleşmeye başlar.

Gaz Şehitliği – Ölümde, düşmanlar canlı gaz bombaları bırakır.

Doğal olarak, bu görev tam dört kişilik bir grupta çok daha kolay olacak. Görev bittiğinde, Chilled Out kaplaması açılacak ve eğer oyuncunun ilk Yegor kaplaması ise, karakter de kullanılabilecek. Birçok hayran, bu cildin Aralık 2019’da satın alınabilecek Banliyö cildine benzediğini fark edebilir. Birçok hayranın işaret ettiği gibi, bu kıyafetin görünümü, Call of Duty’de Rus olmayan tartışmalı misyona geri çağrı olabilir: Modern Warfare 2. Bunun aksine, bu tamamen ücretsizdir ve öne çıkmasına yardımcı olmak için birkaç farklı renk desenine sahiptir.

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone artık PC, PS4 ve Xbox One’da.

  1. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  2. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  3. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  4. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  5. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  6. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  7. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  8. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  9. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  10. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  11. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  12. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  13. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  14. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  15. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  16. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  17. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  18. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  19. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  20. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  21. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  22. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  23. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  24. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  25. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Modern WarfareWarzone

Call of Duty'nin Bitmek Bilmeyen Depolama Alanı Açlığı Son Bulmalı

Battle RoyaleRehber

Hyper Scape Error Code (Hata Kodları) Anlamları ve Çözümleri

Hayatta KalmaRehber

Sosisli Nerede Bulunur? Gounded Hayatta Kalma Rehberleri

Modern WarfareRehber

Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)

Crysis Remastered Erteleniyor