Minecraft DungeonsRehber

Minecraft Dungeons’da Daha İyi Silah Nasıl Düşürülür?

Minecraft: Dungeons’da birçok farklı silah bulabilirsiniz. Kılıç, çekiç, levye veya bıçak gibi birçok silah türü vardır. Ancak, yakın dövüş silahları kullanabileceğiniz tek silah türü değildir. Karakteriniz uzun mesafeli çatışmalarda bize yardımcı olan bir yay kullanabilir.

Minecraft Dungeons Rehberimizin bu sayfasında Minecraft: Dungeons’ta daha iyi eşyaları nasıl bulacağınızı öğrenebilirsiniz.

Harita zorluk seviyesi

Minecraft Dungeons’daki ilginç bir mekanik, belirli haritaların zorluğunu manuel olarak değiştirme olasılığıdır. Alanı keşfetmeden önce belirli bir haritanın ayarlarına gidin. Ekranın sol tarafında haritanın seviyesini belirten bir çubuk göreceksiniz. Zorluk seviyesini azaltabilir veya artırabilirsiniz.

Belirlediğiniz zorluk seviyesi ne kadar yüksek olursa, daha iyi ekipman alma şansınız o kadar artar.

Haritayı daha yüksek bir zorluk seviyesinde tekrar oynatmak iyi bir fikirdir (özellikle daha küçük haritalarda). Bu şekilde kahramanın gücünü kademeli olarak artırabilir ve yeteneklerini test edebilirsin.

Oyun zorluk seviyeleri

Harita zorluk seviyelerine ek olarak, oyun genel zorluk seviyelerine de sahiptir. Tüm haritayı belirli bir zorluk seviyesinde keşfettikten sonra kilidini açarsınız.

Buradan belirleyeceğiniz zorluk seviyesi de size daha iyi ekipman düşme şansını arttırabilir ya da azaltabilir. Genel olarak baktığımız zaman seviyenize göre ne kadar zor oynarsanız o kadar kaliteli bir eşya düşürme ihtimaliniz vardır.

Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma

AksiyonRehberRol Oyunu

Watch Dogs: Legion - Hızlı Seyehat ( Fast Travel) Nasıl Açılır?

AksiyonRehberRol Oyunu

Watch Dogs: Legion Karakter Yaratma Ekranı Detayları

AksiyonRehber

Among Us - Crewmate'de Kazanmak İçin İpuçları

Green Hell Akıl Sağlığı (Sanity) Rehberi