Minecraft DungeonsRehber

Minecraft Dungeons’da Daha İyi Silah Nasıl Düşürülür?

Minecraft: Dungeons’da birçok farklı silah bulabilirsiniz. Kılıç, çekiç, levye veya bıçak gibi birçok silah türü vardır. Ancak, yakın dövüş silahları kullanabileceğiniz tek silah türü değildir. Karakteriniz uzun mesafeli çatışmalarda bize yardımcı olan bir yay kullanabilir.

Minecraft Dungeons Rehberimizin bu sayfasında Minecraft: Dungeons’ta daha iyi eşyaları nasıl bulacağınızı öğrenebilirsiniz.

Harita zorluk seviyesi

Minecraft Dungeons’daki ilginç bir mekanik, belirli haritaların zorluğunu manuel olarak değiştirme olasılığıdır. Alanı keşfetmeden önce belirli bir haritanın ayarlarına gidin. Ekranın sol tarafında haritanın seviyesini belirten bir çubuk göreceksiniz. Zorluk seviyesini azaltabilir veya artırabilirsiniz.

Belirlediğiniz zorluk seviyesi ne kadar yüksek olursa, daha iyi ekipman alma şansınız o kadar artar.

Haritayı daha yüksek bir zorluk seviyesinde tekrar oynatmak iyi bir fikirdir (özellikle daha küçük haritalarda). Bu şekilde kahramanın gücünü kademeli olarak artırabilir ve yeteneklerini test edebilirsin.

Oyun zorluk seviyeleri

Harita zorluk seviyelerine ek olarak, oyun genel zorluk seviyelerine de sahiptir. Tüm haritayı belirli bir zorluk seviyesinde keşfettikten sonra kilidini açarsınız.

Buradan belirleyeceğiniz zorluk seviyesi de size daha iyi ekipman düşme şansını arttırabilir ya da azaltabilir. Genel olarak baktığımız zaman seviyenize göre ne kadar zor oynarsanız o kadar kaliteli bir eşya düşürme ihtimaliniz vardır.

Minecraft Rehberleri
Minecraft Rehberleri

Aksiyon

Guardians of the Galaxy PC sistem özellikleri ve indirme boyutu açıklandı

Pubg Mobile

Pubg Mobile Oyun Modları

Back 4 BloodRehber

Back 4 Blood'da Özel Sunucu Açma

New WorldRehber

Çanta Kapasitesi Nasıl Artırılır? New World Rehber

Green Hell Akıl Sağlığı (Sanity) Rehberi