Valorant’ta Karakter Kilidi Nasıl Açılır?

Valorant oyun rehberinin bu bölümünde, seviyeler için iki karakterin nasıl hızlı bir şekilde açılacağı konusuna değiniyoruz. Valorant’ın bütün rehberleri için mutlaka sayfa sonundaki listemize göz atın.

Şu anda, Valorant’ta 10 karakter var, bunların 5’i en baştan açık şekilde geliyor. (Brimstone, Jett, Phoenix, Sage, Sova) ve diğer 5 karakter (Breach, Cypher, Omen, Viper, Raze) deneyim puanı kazanarak açılması gerekiyor ve özel sözleşmelerin tamamlanması da gerekebiliyor. Valorant’taki tüm karakterlerin kilidini açmak çok zaman alabilir, ancak neyse ki süreci hızlandırabilirsiniz! Bu rehberde bunu nasıl yapacağınızdan bahsediyoruz.

Valorant’ta karakterlerin kilidi nasıl açılır?

Valorant kapalı beta sürümüne katılan her oyuncu birkaç saat içinde ek 2 karakter açma ve böylece mevcut ajan havuzunu genişletme şansına sahip olacak. Başlangıçta 5 karakterin mevcut olduğu ve seviyeler için birkaç saat içinde 2 karakterin kilidini açabileceğiniz göz önüne alındığında, koleksiyonunuzu hızlı bir şekilde genişletebilir ve 7 karakterden daha iyi bir takım oluşturabilirsiniz. Özel sözleşmeler yapmakak Valorant’ta kalan karakterlerin kilidi açılabilir.

Valorantta 6. ve 7. karakterin kilidini açma

Valorant Closed Beta’yı oynayarak, oyuncu hesabına hemen eklenecek 2 ek karakterin kilidini hızlı ve kolay bir şekilde açabilir. Valorant’a ilk kez giriş yaptıktan sonra, her oyuncu seviye atlamak için deneyim puanı kazanmayı gerektiren özel bir görev alacak. Yeni karakterlerin kilidini açmak için toplam 10 seviye ilerlemeniz gerekiyor. Seviye 5 ve 10’a ulaşıldığında yeni karakterlerin kilidi açılır.

Belirli bir deneyim puanı kazandığınızda ve 5. ve 10. seviyelerin kilidini açtığınızda, Valorant’ta ek bir karakterin kilidini tamamen ücretsiz olarak açabileceğiniz özel oyun içi bilgilendirme alacaksınız. “İşe al” düğmesini tıklayarak karakterin kilidini hemen açabilir veya daha sonra yapabilirsiniz.

Netherite Ingots Craftlama Netherite Ekipmanı Yapma

Pubg MobileRehber

Pubg Mobile'da Mermiyi Sektirmemek İçin En İyi Ayarlar

MinecraftRehber

Minecraft'ta Ejderha Yumurtası (dragon egg) Kuluçkalama

AksiyonRehber

Watch Dogs Legion Bloodline Çalışmıyorsa Nasıl Oynarsınız?

Green Hell Akıl Sağlığı (Sanity) Rehberi