MaceraRehberRol Oyunu

Monster Hunter World: Light Pearls Nasıl Bulunur?

Fetching Light Pearls görevini bitirmek ve Faux Kelbi Katmanlı Kafası kazanmak isteyen Monster Hunter World hayranları burada yardım bulabilirler.

Monster Hunter World Seliana Sizzling Spice Fest şu anda canlı ve oyunculara bir dizi Etkinlik Görevi tamamlama ve bazı özel donanımlar kazanma fırsatı veriyor. Master Rank 1 veya daha yüksek bir seviyeye ulaşmış hayranların kullanabileceği Etkinlik Görevlerinden birine Light Pearls bulma denir ve gerekli sekiz Light Pearls toplayan oyunculara Herbivore Bileti ve biraz Zenny verilir.

Monster Hunter World’de Light Pearls bulmak için, hayranlar Coral Highlands’a gitmeli ve haritalarında beyaz soru işaretleriyle belirlenen kısımları aramalıdır. Bu işaretler bir Pearl Oyster’ın bulunduğunu ve oyuncuların bunları Bölge 7’deki Tzitzi-Ya-Ku den’in yakınında, Bölge 6’da ve Bölge 11’de bulabileceklerini gösteriyor.

Hayranların yapması gereken tek şey bu İnci İstiridyeleri ziyaret etmek ve Light Pearls elde etmek için onlarla etkileşim kurmak. Bu öğelerin Pearl İstiridye’den düşmesi garanti edilmediğinden, oyuncuların ihtiyaç duydukları sekiz tanesini almadan önce biraz farm yapmaları gerekebilir. Bununla birlikte, biraz sabır gösteren Monster Hunter World hayranları, Light Pearlsleri bulma ve Light Pearls Getirme görevini tamamlama konusunda çok fazla sorun yaşamayacaklardır.

Daha önce de belirtildiği gibi, Light Pearls Etkinlik Görevi’ni bitiren oyunculara Herbivore Bileti verilecek ve bu, Sahte Kelbi Katmanlı oluşturmak için Anteka, Kelbi ve Master Rank’ta Popo’dan elde edilebilen bir Ödüllü Post ile birleştirilebilir. Adından da anlaşılacağı gibi, bu zırh parçası bir avcının kafasını bir Kelbi’ye dönüştürüyor ve MHW’de Katmanlı Zırh toplamak isteyen oyuncular kesinlikle bunu almak isteyeceklerdir.

Bu amaçla, taraftarlar 6 Ağustos’a kadar saat 16: 59’da PDT’yi Light Pearls getirme görevini almak ve Faux Kelbi Katmanlı Kafalarını kazanmak için harekete geçmeliler. O sırada Monster Hunter World’deki Seliana Sizzling Baharat Festivali ve devam etmekte olan Astera Yaz Alacakaranlık Festivali, sonucuna ulaşacak ve aslında oyuncuların bu görevi yerine getirme ve bu garip kozmetiği eklemek için başka bir şansı olacak.

Monster Hunter World artık PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut.

Monster Hunter World Rehberleri
Monster Hunter World Rehberleri

Zaman içinde yayınlamaya devam edeceğimiz bütün Monster Hunter World rehberlerimizi bu listede bulabileceksiniz.

  1. Monster Hunter World: Light Pearls Nasıl Bulunur?
  2. Monster Hunter World - Flying Wyverns Nerede Bulunur?

Civilization 6Rehber

Civilization 6'da Vampir Kalelerinden En İyi Şekilde Yararlanma

Hayatta KalmaRehber

Stink Bug (Osuruk Böceği) Nerede Bulunur - Grounded Rehber

Hayatta KalmaRehber

Su Kabı(Water Container) Nasıl Yapılır? - Grounded Rehberleri

Hayatta KalmaRehber

Grounded'da Collector Nasıl Yapılır?

Pubg’de Battlegrounds Ölüm Maçlarını Organize Eden Bakın Kimmiş?