The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi

The Last of Us Part 2’de bir sürü boss dövüşü yok, ancak karşılaşacağınız az sayıda boss oldukça zor olabilir – burada nasıl hayatta kalabilirsiniz, rehberimizde açıklıyoruz.

The Last Of Us 2, hem düşman insanları hem de ölümcül enfekte olanları geçmenizi gerektirir – ancak bazen savaşmanız gerekir. The Last of Us Part 2’de “patron dövüşleri” olarak kabul edilebilecek çok fazla savaş yok, ancak onlara ulaştığınızda onları tanıyacaksınız. 2.Günde hastanedeki en zor savaşlardan biriyle sınanacaksınız ve onu yenmek için yaklaşımınızı değiştirmeniz gerekecek. The Last of Us Part 2’nin en zor anlarından birini geçmenize yardımcı olacak stratejiler için okumaya devam edin: Seattle 2. Günün Sıfır Noktası bölümündeki hastanede savaşta karşınızda bir boss var.

Boss Savaşı – Dev Enfekte

Ground Zero görevindeki hastane bodrumunu keşfederken bu patronla karşılaşacaksınız. Bu şey bir Bloater’a oldukça benziyor – sizi tutacak ve sizi tutabilirse sizi öldürecek ve peşinizden gelmek için duvarlardan dahi yıkarak geçebilecek. Ayrıca size patlayıcı nesneler de atabilir, bu yüzden dikkatli olmanız gerekir, ancak yaratığın en büyük tehlikesi sizin için gelmeye devam etmesidir. Yani sürekli sizi kovalamasıdır.

Dövüşün gerçekleştiği alan buradaki gerçek düşmandır, dar olduğu için çok fazla kaçacak alanınız yoktur. Karanlıktır, kapıları, çıkıntıları, delikleri ve pencereleri tespit etmeyi zorlaştırır, ancak patrondan uzak durmak önemlidir. En önemli amacınız mesafenizi korumak, böylece kendinizi koruyabilmeniz, biraz hasar verebilmeniz ve ihtiyacınız olduğunda eşyaları üretebilmenizdir.

Genellikle patronla başa çıkmanın en iyi yolu, etrafında hareket edebileceğiniz merkezi bir sütun veya nesnenin olduğu bir noktayı bulmak, patronu sizinle birlikte daire içine almaktır. Bu bölümler sırasında çok fazla hasar vermeyebilirsiniz, ancak tehlikeden uzak durabilir ve bir sonraki hamlenizi planlayabilirsiniz. Patronu öldürmek için çok fazla hasar vermeniz gerekecek, bu yüzden hayatta kalmaya ve her şeyden önce alanı yönetmeye odaklanın; size ulaşmadan önce biraz hasar vermeye bakın.

Bu dövüş için yüksek hasarlı silahlara gidin: boru bombaları, av tüfeğiniz (ve yangın çıkarıcı mermileri) ve Av Tabancası hepsi iyi sonuç verecektir, oysa cephane düşük olduğunda diğer silahlarınızı kullanabilirsiniz. Flamethrower da çalışır, ancak daha kısa menzili, patronu kullanmadan önce yakınlaşmasına izin vermeniz gerektiği anlamına gelir ve onu yavaşlatmaz. İhtiyacınız olursa, alanın etrafına dağılmış çok sayıda dişli bulacaksınız, ancak genellikle sizi köşelere götüreceğinden, gitmeden önce manevra yapmak için çok fazla alanınız olduğundan emin olun.

Yeterince hasar verin ve daha küçük bir Stalker patronu büyük yaratıktan sıyrılıp sizi aynı anda iki yaratıkla savaşmaya zorlar. Bu adama dikkat edin ama ona çok fazla hasar verme konusunda endişelenmeyin, büyük patronu yeterince incitirsen, savaşın bu bölümünü kazanacaksın. Stalker’ı gitmeye zorlamak için geldiğinde vurun. Shiv’leri el altında tutmak kurtulmayı kolaylaştırır.

Büyük patron sonunda yok olana kadar koşmaya ve hasar vermeye devam et. Stalker, sizi hastanenin bir sonraki bölgesinde, morgda bulup öldürmeye zorlayacak. Stalker tehlikeli olsa da, neredeyse büyük patron kadar ölümcül değildir ve bu düşmanın diğer versiyonlarıyla savaşma deneyiminiz burada devreye girecektir. Atmak için bıraktığınız en güçlü silahları kullanın ve gerekiyorsa, gizlenmeye devam etmek ve şartlarınıza göre savaşı devam ettirmek için kaçmaya çalışın. Savaş bittiğinde, kapalı garaja çıkabileceksiniz

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?

Minecraft'ta Dürbün Nasıl Yapılır?

BiomutantRehber

Biomutant'ın İlk Bossu Porky Puff Nasıl Yenilir?

BiomutantRehber

Biomutant: Mutations Hakkında Bilmeniz Gerekenler

BiomutantRehber

Biomutant'ta En İyi Two-Handed Crush Silahı

Last Of Us 2’den Neil Druckmann İnternetteki Olumsuz Eleştirilere Yanıt Verdi