Rol Oyunu

Ubisoft, Yaklaşan Gösterimi Sırasında Watch Dogs 2’yi Ücretsiz Dağıtacak

Watch Dogs 2’yi 2016 yılında piyasaya sürüldüğünde kaçırdıysanız, bu hafta sonu ücretsiz olarak alma şansınız var. Yapmanız gereken tek şey, Ubisoft Forward sanal vitrininin gününde Ubisoft hesabınıza giriş yapmaktır ve Watch Dogs 2 sizin olacak.

Etkinlik 12 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek ve PDT / 19:00 BST saatinde başlayacak. 12:00 PDT / 20:00 BST ve Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Hyper Scape, artı “birkaç sürpriz” hakkında ayrıntılar içerecek.

Assassin’s Creed Valhalla haberleri Ubisoft’un E3 alternatifine göz atmak için yeterli neden, ancak Watch Dogs 2 güzel bir bonus.

Ubisoft, son zamanlarda birçok oyunu dağıtıyor. Assassin’s Creed 2, Nisan ayında ücretsizdi, ardından birkaç hafta önce Origins geldi ve son Play Together Apart kampanyası 9 milyon ücretsiz indirildi.

Ayrıca Bakınız:   Bu Hafta Sonu Torchlight 3'ün Yol Haritası Ortaya Çıkacak

Ücretsiz iyidir ve bunlar en iyi ücretsiz oyunlardır.

Tarık B.
Yazar Hakkında

Mobil Oyun Haber -oyunda.org- kurucusu olarak en çok oyun oynamayı, hızlı hayatın gereği bunu mecburen telefondan yapmayı seven biriyim. Ayrıca teknoloji ve mobil oyunlar hakkında içerik üretmeyi de seviyorum. Bir Youtube kanalım var ve burada da mobil oyunlarla ilgili içerikler yayınlanıyor.
İlgili
RehberRol Oyunu

Ghost of Tsushima: Mutlaka Kullanmanız Gereken Beceri Ve Yetenekler Rehberi

RehberRol Oyunu

Ghost of Tsushima'da Oyuncuların Gözden Kaçırabileceği Eşyalar Var Mı?

Battle RoyaleMobaRol Oyunu

Hunter's Arena: Legends Erken Erişime Çıktı

Rol Oyunu

Cyberpunk 2077'yi Ana Görevi Yapmadan da Bitirebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Onumaya Değer
Call of Duty: Warzone – Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?