Call of Duty: Warzone – Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?

Call of Duty: Warzone’un gaz maskeleri yaşamla ölüm arasındaki fark olabilir, bu nedenle dayanıklı bir gaz maskesi bulmak inanılmaz derecede yardımcı olabilir.

Call of Duty: Warzone’un gaz maskeleri, özellikle sonlara doğru bir maçtaki yaşam ve ölüm arasındaki ince çizgiyi temsil eder. İşler kötüye gittikçe, kalan son oyuncular genellikle birbirleri kadar gaza karşı savaşıyorlar. Call of Duty’nin yeni gaz maskesinin buna yardımcı olacağından emin olabilirsiniz.

Geçmişte Call of Duty: Warzone’da sadece bir tür gaz maskesi vardı. Yararlı olsa da, bu gaz maskesi oyuncuların toplam 15 saniye boyunca gazdan kurtulmasına izin veriyordu. Son zamanlarda, daha nadir de olsa çok daha uzun süren yeni bir tür gaz maskesi tanıtıldı.

Dayanıklı Gaz Maskesini bulmak standart bir maske kadar kolay değil, ancak oyuncular bir tanesine ulaştıkları için ödüllendirilecekler. Dayanıklı Gaz Maskesi, yalnızca 15 saniye sürmek yerine, gazda yaklaşık 30 saniye olmak üzere iki kat daha uzun süre dayanır.

Bir tane bulmak için, oyuncuların bir güncellemenin parçası olarak yakın zamanda açılan Warzone stadyumuna girmeleri gerekecek. Stadyumun içinde birkaç gizli bölge var ve sadece bu alanların içinde oyuncular Dayanıklı Gaz Maskesi alabilecekler. O zaman bile, bu son derece nadir bir eşyadır, bu nedenle oyuncular, yalnızca eli boş dönmek için gizli bir alanın tamamını arayacak kadar talihsiz olabilir. Tabii ki, gizli bir alanda bulunan diğer eşyalar da oyuncuya biraz yardımcı olabilir.

Bu gizli alanlardan birine girmek, oyuncuların Call of Duty: Warzone’un stadyum anahtar kartlarından birini bulmasını gerektirir. Bunlar, sadece stadyumda bulunabildikleri ve iyi gizlenme eğiliminde oldukları için anlaşılması zordur. Oyuncular bir tane bulmalı ve stadyumdaki ilgili kilitli kapıya gitmelidir. İçeri girdikten sonra, ganimet ve diğer sırları aramak, dayanıklı bir gaz maskesi bulmak mümkündür. Bu eşya kesinlikle oyuncunun daha yetenekli bir rakibe karşı silahlı çatışmayı kazanmasına yardımcı olmayacak olsa da, maçın sonunda gazı geçerken onlara bir avantaj sağlayabilir.

Oyuncular, nadir bulunan gaz maskesi varyantını HUD üzerindeki altın renginden fark ettiklerini bilebilirler, ancak tipik olarak bir seferde yalnızca birinin ortaya çıkacağından, bir takımdan en iyi şekilde yararlanmayı zorlaştıracağına dikkat edin. Oyuncular muhtemelen bir Dayanıklı Gaz Maskesi aramak için yollarından çıkmamalılar, ancak Warzone’da stadyumu ararken bir tane bulurlarsa, kesinlikle işe yarayacaktır.

Ayrıca Bakınız:   Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?

Call of Duty: Warzone artık PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut.

  1. Call of Duty: Warzone Ve Modern Warfare'in En Güçlü PKM Kombinasyonu
  2. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  3. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  4. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  5. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  6. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  7. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  8. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  9. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  10. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  11. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  12. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  13. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  14. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  15. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  16. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  17. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  18. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  19. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  20. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  21. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  22. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  23. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  24. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  25. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  26. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  27. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  28. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  29. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  30. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?

Hayatta KalmaRehberYoutube

Sprig Bow Yapımı - Grounded Türkçe

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassins Creed: Valhalla'da Maximilian’s Key Elde Etme

Nişancı OyunuRehber

Call of Duty: Black Ops Cold War'da En İyi Sniper (Kanas) Silahı

Sosisli Nerede Bulunur? Gounded Hayatta Kalma Rehberleri