Mortal Shell – Kabuk (Shell) Nasıl Değiştirilir?

Mortal Shell’deki Shells oyuncularının kontrolü, farklı oyun tarzlarının anahtarıdır, ancak Shell denilen kabuk yani vücutlarınızı nasıl değiştireceğini hemen kavrayamamış olmanız normal. Bu rehberde sizlere Mortal Shell’de kabuk yani Shell nasıl değiştirilir bir başka değişle Mortal Shell’de sınıf değişikliği nasıl yapılır onu göstereceğiz.

Nisan ayında tekrar duyurulduğundan beri, Cold Symmetry’nin yeni aksiyon oyunu Mortal Shell’in Dark Souls etkisini koluna taktığı ve FromSoftware’in serisini bu kadar popüler yapan formüle birçok yönden çok sıkı sıkıya sarıldığı açıktı. Bununla birlikte, oyun, Souls benzeri türde bazı benzersiz değişiklikler sunuyor, en dikkat çekenlerden biri de oyundaki Kabukların kullanımı.

Bunlar, oyunun sınıf sistemi olarak adlandırılabilir ve onları, savuşturma gibi şeylerin yanı sıra Mortal Shell’deki temel mekaniklerden biri yapar. Kabuklar, Foundling olarak bilinen hayalet benzeri bir varlık olan kahramanın yaşayabileceği düşmüş savaşçıların vücutlarıdır. Oyuncular oyunun başında bir tane kabuk bulabilirler, ancak oyunun kasvetli dünyasında bulabilecekleri, her biri farklı oyun tarzlarını teşvik etmek için farklı istatistiklere sahip üç tane daha kabuk gizlidir.

mortal-shell-kabuk-degistirme

Mortal Shell’de ek vücut bulmak önemli bir şeydir, ancak oyuncuların nasıl yapacakları yeterince açık değildir, Ayrıca kabuk bulsanız bile yeni kabuğu nasıl kullanacağınızı bilemeyebilirsiniz. Bilmek isteyenler için, Mortal Shell’deki kabukları değiştirmenin 2 yolu var.

Fallgrim Kulesi

Oyunun merkezi alanı olan Fallgrim’deki kule, oyuncuların donanımlarını yönetebilecekleri, NPC’lerle etkileşime girebilecekleri ve Mortal Shell’in para birimlerini Kabuklarına yetenekler satın almak için harcayabilecekleri ana merkez olarak hizmet veriyor. Kule aynı zamanda oyuncuların, buldukları Kabukların kullanılmadıklarında saklandıkları bir mozole bulacakları yerdir. Kabuklarını değiştirmek için tek yapmaları gereken, duvardaki bir yuvaya yürümek ve içindeki Kabukla etkileşim kurmak.

Effigies

Kulenin dışındaki Mermiler arasında geçiş yapmak aslında mümkün, bu, oyunun daha acımasız savaşlarından biri taktiklerde hızlı bir değişiklik gerektirdiğinde yardımcı olacaktır. Sandıklarda veya öldürülen düşmanlardan eşya düşürmelerinde bulunabilen, Efigiler olarak bilinen tüketilebilir öğeler var. Bunlar, oyunun dört farklı Kabuğunun her biri için bir tane olmak üzere dört türe sahiptir. Toplandıklarında, oyuncular kendi Kabuklarını keşfedinceye kadar Bilinmeyen Bir Figür olarak görünürler ve bu noktada onu anında o Kabuğa geçmek için kullanmakta serbesttirler.

Elbette, oyuncular Kabukları bulana kadar bunların hiçbir faydası olmayacak, ki bu kendi başına oldukça zor olabilir. Neyse ki oyuncular, mozoledeki boş yuvalarla etkileşime girerek Shell’leri nerede bulacaklarına dair bir fikir verebilecekleri vizyonları alabilecekleri için oyun içinde biraz yardım alabilirler.

Mortal Shell PC, PS4 ve Xbox One için mevcuttur.

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

AksiyonRol Oyunu

Watch Dogs Legion PC Sistem Gereksinimleri

RehberRol Oyunu

Minecraft'ta At Evcilleştirme - Minecraft Rehber