Stink Bug (Osuruk Böceği) Nerede Bulunur – Grounded Rehber

Stink Bugs, Obsidian Entertainment’ın yeni hayatta kalma oyunu Grounded’da bulunan birkaç düşman türünden biridir. Bu yaratıklar tüyler ürpertici olabilir, ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde ihtiyaç duyacağınız iki öğeyi yapmak için gerekli hayati kaynakları da bırakırlar. Bu kılavuz, Stink Bugs’ın (Osuruk Böceği) en sık göründükleri belirli bir harita konumu dahil olmak üzere nerede bulunacağını açıklayacaktır.

Grounded’da Stink Bug (Osuruk Böceği) nerede bulunur?

Stink Bugs in Grounded, oyun içi haritanın batı kısmına yayılmış çeşitli yerlerde bulunabilir. Bunları bulabileceğiniz en iyi yer, haritanın güneybatı ucundaki Rake Rock Point’in yakınındadır.

Bu bölgeye ulaşmak için güneydoğuya gidin ve dev beyzbol topunu arayın. Beyzbol Topunu gördükten sonra, güneye doğru devam edin ve devasa kaya duvarının etrafında arama yapın. Burada büyük kırmızı gözleri ve kahverengi kabukları olan böcekler bulacaksınız. Bunlar oyun içi adıyla Stink Bug, ülkemizde bilinen adıyla Osuruk Böceği’dir.

Koku bulutlarına dikkat edin: Bir tane görürseniz, yakınlarda bir Stink Bug’ın bir şeylerle savaşma ihtimali yüksektir. Koku bulutu, yaratığın AoE saldırısıdır ve gaz maskeniz yoksa sağlığınızı tüketir.

Bir Stink Bug öldürmek istiyorsan, iyi bir zırha ihtiyacın olacak. En azından tam bir Meşe palamudu zırhı giymenizi öneririz; yapımı kolaydır ve yeterli koruma sağlar. Mesafenizi korumanıza izin verdikleri için yay saldırılarını kullanmak akıllıcadır. Ayrıca Ant Club’ı da öneriyoruz, çünkü çok yaklaşırsa Stink Bug’ı sersemletir ve daha fazla yakın dövüş saldırıları için önünüzü açar.

Stink Bug öldüğünde aşağıdakileri alabilirsiniz;

  • Stink Bug Feelers
  • Stink Bug Gas Sack

Feelers, zehirli gazla dolu alanları geçmenize izin verecek olan Gaz Maskesini üretmede hayati önem taşır. Stink Bug Feelers ayrıca Pebblet Axe’den daha güçlü olan Insect Hammer’ı yapmak için gereklidir. Gaz Torbaları öncelikle Gaz Okları yapmak için kullanılır.

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

Horizon: Zero Dawn PC Sürümü Oldukça Popüler Oldu