Water Fleas – Grounded Rehberleri

Grounded, Xbox ve PC için geliştirilmiş, küçültülmüş hayatta kalma oyunu, ilk büyük içerik güncellemesini yeni aldı. Yeni bir yetenek sistemi, yeni görevler ve daha üretilebilir öğelerin yanı sıra, Obsidian Entertainment ayrıca bulmanız için bazı yeni yaratıklar ekledi. Grounded’in su pireleri (Water Fleas), minyatür kahramanlarımızın kendilerini kavga ederken bulduğu, sürekli gelişen dünyanın bir parçasıdır. Ama bu sevimli küçük serserileri nerede buluyorsunuz?

Grounded – Su Pireleri Nerede Bulunur?

Grounded’da su pirelerini bulmak için haritanın güney bölümünde, kuş banyosunun yakınında su basmış bölgeye gidin. Bu bölgenin sularında adı geçen yüzen böcekler vardır. Oldukça büyükler, bu yüzden onları hemen göremiyorsanız, muhtemelen başka bir su kütlesindelerdir!

Öldürebilirler, ancak muhtemelen onlarla uzaktan, yay ve okla savaşmalısınız. Çoğu zaman, onları çıkarmak için daha geleneksel yakın dövüş silahlarını kullanman için suda çok derine yüzüyorlar. Bazen yüzeye çıkarlar ve bir süre süzülürler; o zaman onları indirmek için ne istersen onu kullanabilirsin.

Ayrıca Bakınız:   Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma

su-pireleri_824_458

Açlığınızı gideren etlerinden başka bir şey düşürmezler, bu nedenle karşı koyamayacak kadar fazla bir şey yapamayacak nispeten tutarlı başka bir yiyecek kaynağınız olur. Ek olarak, su piresi etiyle ilişkili bir tarif var gibi görünüyor, ancak saha istasyonları şu anda size tarifi vermiyor.

Bu, aşırı derecede eksik olan su basmış biyoma biraz fazladan yaratık ekler. Su pireleri ölürken fazla bir şey yapmaz ve çok tehdit edici görünmezken, bu, su ve havuzlardan biraz daha fazlasıyla bilinen biyoma biraz hayat katar. Ve belki gelecekte, su pirelerinin ek kullanımları olacaktır; Bu küçük adamların göründüklerinden daha yardımcı oldukları kesin.

Bunlar, geliştiricilerin bu yamaya eklediği tek vahşi yaşam biçimi değil. Örümcekler artık daha fazla saldırı yapabiliyor… çünkü buna ihtiyaçları vardı. Görünüşe göre su pireleri tüm saldırganlıklarını çok nefret edilen düşmanlarımıza verdiler. Oh, ve yeni eklenen kargayı da unutma!

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?

Hayatta KalmaRehberYoutube

Sprig Bow Yapımı - Grounded Türkçe

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassins Creed: Valhalla'da Maximilian’s Key Elde Etme

Nişancı OyunuRehber

Call of Duty: Black Ops Cold War'da En İyi Sniper (Kanas) Silahı