AksiyonRol Oyunu

Ghost of Tsushima Co-Op Nasıl Oynanır?

Sucker Punch Productions, oyuncuların samuray takımlarını Ghost of Tsushima’nın ücretsiz çok oyunculu güncellemesi Legends için nasıl bir araya getirebileceklerini ortaya koyuyor.

Ghost of Tsushima, oyuna birkaç kooperatif modu ekleyen güncelleme ile yeni, ücretsiz Legends DLC’sini bugün yayınlayacak. Pek çok Ghost of Tsushima oyuncusu, kısa bir süre önce, bir bildiri aldı ve şu an oyuna geri dönmeyi bekliyor.

Ghost of Tsushima Legends güncellemesi

Developer Sucker Punch Productions’ın sevilen oyunu, sürüm 1.1 güncellemesinin bir parçası olarak Legends ekleniyor ve Ghost of Tsushima oyuncuları, 9 GB’lık dosyayı PlayStation Store’dan ücretsiz olarak indirebilir. Bundan sonra başlamak nispeten basit bir süreç, ancak bazı hayranların akılda tutması gereken bir şey var.

Ghost of Tsushima Co-op moduna nasıl girilir?

Oyuncuların yeni kooperatif moduna erişebilmesinin birden fazla yolu var. Avatar: The Last Airbender hayranlarına tanıdık gelecek oyunda yeni bir karakter olan Gyozen ile konuşabilirler veya ana menüden bir seçenek olarak seçebilirler. Buradan, her sınıfın seçilebilecek benzersiz yeteneklerine ek olarak, oyunun temel mekaniğini tazelemek için bir eğitim görünecektir. DLC, dört oyunculu hayatta kalma görevleri ve iki oyunculu hikaye görevleri sunuyor ve daha sonraki bir tarihte en az bir baskın eklenecek.

Ghost of Tsushima Co-op Sınıf ve Özellikleri

Ghost of Tsushima: Legends'da Honor Kazanma

RehberSavaş Oyunları

CS: Go İstemcisi Güncelleme Sorunu - CS Go Hataları

AksiyonKonsolMacera

The Last of Us: Part II'ye Güncelleme Geliyor! İşte Detaylar...

Mobil Oyun

Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları

Shadow Fight Arena Yakında Çıkıyor