Assassins Creed: Valhalla Galloglaich Armor Set Nerede Bulunur?

Assassin’in Creed: Valhalla, her türden zırh setini bulmamızı ve giymemizi sağlıyor. Bu zırhlarla büyük savaşlarda başarıyı yakalamamız mümkün ve Galloglaich Zırh seti muhtemelen bulunması en zor olanlardan biri. Şanslısınız ki bu nadir seti arayanlar, doğru yere geldiniz. Bu kılavuzda olduğu gibi, Assassins Creed: Valhalla’da Galloglaich Armor setini nerede bulacağınızı göstereceğiz.

Galloglaich Zırh Seti Nerede Bulunur?

Galloglaich Zırh seti Lincolnscire ve Essexe’de bulunabilir. Çoğunlukla düşmanlarıyla yakın mesafeden savaşmayı seven oyuncular içindir, ancak diğer dövüş stilleri için de kullanılabilir. Galloglaich Zırh setinde toplam beş parça bulunmaktadır.

  • Galloglach Cape
  • Galloglach Miğfer
  • Galloglach Bileklikler
  • Galloglach Pantolon
  • Galloglach Zırh

Aşağıda, setteki tüm parçaları nerede bulacağımızı inceleyeceğiz.

Galloglach Cape

Galloglach Burnu’nu bulmak için Essexe’deki Brentwood Karakoluna gitmelisiniz. İçinde sandığı olan ev gibi küçük bir depo aramanız gerekecek. Anahtarı bulmak için Odin’in Görüşünü bir kez kullanın ve anahtarı sandığı açmak için kullanın. Dikkat edin, bu Karakol düşmanlarla dolu. Bu parçanın peşinden gitmeyi düşünmeden önce önemli bir seviyeye yükselmenizi öneririm.

Diğer Galloglaich Zırh Parçaları

World of Warcraft Shadowlands'da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

AksiyonRehber

Mirdan Hammer Nasıl Bulunur? Demon's Souls

Haber

Assassin’s Creed: Valhalla - Tungsten Ingots Nerede Bulunur?

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassin's Creed Valhalla - En İyi Zırhlar

En İyi Assassin’s Creed Valhalla Silahları