En İyi Assassin’s Creed Valhalla Silahları

Mınçıklardan alevli baltalara kadar, işte en iyi Assassin’s Creed Valhalla silahları.

En iyi Assassin’in Creed Valhalla silahları, en iyi Assassin’s Creed Valhalla zırhı ile birlikte gerçekten önemlidir, bu da Eivor’un seçeneklerini Origins ve Odyssey’in sonsuz ganimetleriyle karşılaştırıldığında neredeyse sınırlı görünmesine neden olur. Ancak burada, değerli kaynakları yatırmak için hangi kılıçların, baltaların ve kalkanların en iyi silah seçeneklerinin aslında bir anlam ifade ettiğini bulmak önemli olan şeydir. Hangi silahınızı ilk önce yükselteceğinize karar vermek ciddi bir değerlendirme gerektirir.

En iyi silahlar nerede bulunur?

Assassin’s Creed Valhalla’nın en iyi silahlarını dünyanın dört bir yanına dağılmış sandıklarda bulacaksınız. Dişli olarak etiketlenmiş sandıkların içindedirler, bu nedenle çoğu zaman kilise mahzenlerinde veya derin yeraltında arandığında bulunabilirler. Odin’in Görüşü’nü kullanırsanız, altın gibi parlayacaklar, böylece yerin altında bir sandık görürseniz, kuzgunuzu yukarı gönderin ve haritanın yakınında herhangi bir yerde bir merdiven göstergesi bulup bulamayacağınıza bakın. Üzerinde yazı olan bir mezar taşına benzeyen bir şeye benziyor. Valhalla’nın bu sefer çok daha şaşırtıcı olduğu düşünüldüğünde, muhtemelen oraya ulaşmak için nereden nasıl hareket edeceğinize karar vermeniz gerekecek, bu yüzden yıkılabilir bir kapı kilidinin veya zayıf ahşap zemin ve duvarların parlayan kırmızısına dikkat edin.

Ayrıca Bakınız:   Lego Star Wars: The Skywalker Saga Bu Sonbahar Yayınlanacak

Doğrudan silahları kontrol etmek isterseniz;

  1. Sepulcher Axe
  2. Petra’s Arc (Predator bow)
  3. Carolingian Longsword
  4. Ursine Guard Shield
  5. Spinning Death Flail

Assassin’in Creed Valhalla en iyi silahları

Tüm iyi RPG’lerde olduğu gibi, Assassin’in Creed Valhalla’nın silahları çeşitli seviyelerde gelir. Gri arka plana sahip silahlar yagın kalitededir, bronz Üstün bir silahı, mavi Kusursuzdur ve altın Efsanevi statü kazanır. Her kademeye ulaşmak için külçelere ihtiyacınız olacak. Karbon külçelerini Gunnar’a götürmek suretiyle eşyalarınızı Üstün’e yükseltebilir, Nikel külçeler eşyalarınızı Kusursuz’a çıkartabilirken Mythical’e ulaşmak için Tungsten külçeleri bulmanız gerekecek. Tungsten külçelerinin değerlidir.

Assassin’in Creed Valhalla En İyi Silahlar

Selvi K.

Roblox FPS Nasıl Arttırılır?

Hayatta KalmaRehberYoutube

Sprig Bow Yapımı - Grounded Türkçe

AksiyonRehberRol Oyunu

Assassins Creed: Valhalla'da Maximilian’s Key Elde Etme

Nişancı OyunuRehber

Call of Duty: Black Ops Cold War'da En İyi Sniper (Kanas) Silahı

Xbox Game Pass Abone Olma Sorununa Çözüm