Cyberpunk 2077RehberRol Oyunu

Cyberpunk 2077’de En İyi Tüfekler

Cyberpunk 2077 gibi RPG’ler, oyuncuların her durumda nasıl ilerleyeceklerini seçmelerine izin verir ve bazen oyundaki en iyi tüfeklerden ateş gücüne ihtiyaç duyarsınız. Elde edebileceğiniz en iyi tabancaların bazılarını da gözden geçireceğiz ama şimdi Tüfeklere bakacağız. İşte en iyi beş seçimimiz.

Cyberpunk 2077’deki En İyi Tüfek Hangisi?

Vurgulamak için Cyberpunk 2077’deki en iyi beş tüfeği seçtik. Aşağıda, her bir tüfeğin nasıl alınacağına dair seçimlerimizi ve ayrıntıları bulacaksınız.

  1. Divided We Stand
  2. Overwatch
  3. Moron Labe
  4. Prejudice
  5. Psalm 11:6

Divided We Stand

Divided We Stand tüfeğini, sizi Santo Domingo’daki 6. Cadde çete partisine götüren “Stadyum Aşkı” göreviyle çok erken bir zamanda alabilirsiniz. İster sunulacak yarışmaya katılın, ister herkesi öldürüp vatansever gangsterlerle konuşacağınız yerin sağ tarafında masadan seçin, elinizde güçlü bir makineli tüfek olacak.

Silahın yalnızca bir mod yuvası olabilir, ancak onu en iyi tüfeklerden biri yapan şey, zehir hasarı uygulayabilmesidir. Yüksek oranının eşlik ettiği Night City maceralarınızda bunu kaçırmak istemeyeceksiniz.

Overwatch Nasıl Edinilir?

Overwatch, Cyberpunk 2077’deki tartışmasız en iyi keskin nişancı tüfeğidir ve elde edilmesi oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken Panam’ın hikayesini takip etmek ve “Fırtınadaki Biniciler” e ulaştığınızda size değerli silahını sunacak.

Yüksek hasarı, keskin nişancısını almak için Panam’ı takip etmeniz gerekmesinin tek nedenidir. Gizlilik ve artırılmış yeniden yükleme hızı için donanımlı bir susturucu, onu duvarlardan sekebilen güçlü bir silah haline getirmek için birlikte çalışır. Bu tüfek, uzak mesafeli dövüşler için gereklidir.

Diğer Tüfekler

RehberReturnal

Returnal'da Hile Kodlarına Erişme

Returnal

Returnal'da Ekstra Can Nasıl Alınır?

RehberWarzone

Call of Duty: Warzone İçin En İyi Grafik Ayarları

RehberWarzone

Warzone'da Zombi Olmak

Farming Simulator 2019’da Araç Kapasitesi Artırma