World of Warcraft Shadowlands’da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

World of Warcraft Shadowlands’da seviye alma, binicilik ve uçuş becerilerine birçok değişiklik geldi.

WoW Shadowlands’de ne zaman ve nasıl uçacağınızı bilmek ister misiniz? World of Warcraft, on yıl önce Cataclysm’den bu yana görülen en büyük değişikliklerden bazılarını geçirdi. Karakter oluşturma, özelleştirme ve berber dükkanı seçeneklerinin elden geçirilmesinin yanı sıra, karakter seviyeleri seviye 120’den 50’ye düşürülürken tüm seviye atlama deneyimi sarsıldı.

Yeni genişlemede uçmak konusunda da bazı değişiklikler var. Tüm bu olanları anlamak için, Azeroth’taki tüm son değişikliklerden neler bekleyebileceğinizi ayrıntılarıyla anlattığımız WoW Shadowlands uçuş rehberimize başlıyoruz.

WoW Shadowlands Uçma Özelliği Nasıl Açılır?

Uçmanın kilidini açmak için, Shadowlands 23 Kasım’da piyasaya çıktığında 60’lık yeni seviye sınırına ulaşmanız gerekecek. Önceki genişletmelerde olduğu gibi, oyuncular başlangıçta yeni bölgelerin hiçbirinde uçamayacaklar ve önceden belirli koşulları karşılamaları gerekecek. .

Shadowlands’de Pathfinder başarısının kilidini açmak için özel gereksinimleri henüz bilmiyoruz, ancak bu, önceki genişlemelerde olduğu gibi hizip itibarına bağlı olmayacak gibi görünüyor. HazelNuttyGames’in World of Warcraft’ın Yönetici Yapımcısı John Hight ile yaptığı röportajda, bunun yerine, seçtiğimiz Antlaşma için görevler ve hedefler gerçekleştirdikçe doğal olarak artan Covenant ‘Renown’ üzerinde çalışmamız gerektiğini öğrendik. Daha fazla gereksinim olması muhtemeldir, ancak Blizzard, şimdilik çok fazla detay vermedi.

World of Warcraft Uçma Becerileri Seviyeleri

Farming SimulatorRehber

Farming Simulator 19'da Yeni tarla satın alırken dikkat etmeniz gerekenler

Nişancı OyunuRehberValorant

Valorant'ta Nişangah Nokta Nasıl Yapılır? Nokta Cross

AksiyonMaceraMafia Definitive Edition

Mafia Definitive Edition: An Offer You Cant Refuse Göreviyle İlgili Herşey

Hayatta KalmaRehberValheim

Valheim Yagluth Boss Nasıl Çağırılır ve Yenmek İçin İpuçları

Mirdan Hammer Nasıl Bulunur? Demon’s Souls