Assassin’s Creed Valhalla – Rune Nasıl Takılır?

Assassin’s Creed Valhalla rehber serisinin bu kısmında, eşyalara nasıl runik yerleştireceğinizi ve eşyanın yuvasına runeler yerleştirerek neler elde edebileceğinizi açıklayacağız. Ek olarak, runeleri almanın en kolay yolunu öneriyoruz. Diğer sayfalara geçmeyi unutmayın.

Runes, Eivor’un teçhizatını – silahları ve zırh parçalarını – geliştirebilen özel nesnelerdir. Rünler esas olarak dünyanın ücretsiz keşfi sırasında bulunabilir – ganimetle sandıklarda bulunabilirler. Diğer runes edinme yolları ise şu şekilde;

Assassin’s Creed Valhalla Nasıl Rune Bulabilirim?

  • Tam görevler ve etkinlikler – bazı görevler için ödül olarak görünebilirler.
  • Yenilmiş elit / benzersiz düşmanların cesetlerini yağmalayın.
  • Yerleşimdeki avcı kulübesinde av mücadelelerini tamamlayın.
  • Yerleşimde bulunan balıkçı kulübesinden gelen zorlukları tamamlayın.
  • Tüccarlardan run satın alın – yerleşimde bir ticaret noktası oluşturmak en iyisidir.

Rune Maliyetleri

Daha küçük runeler 1 parça başına yaklaşık 100 gümüşe mal olur. Orta kalitede bir rune yaklaşık 150 gümüşe mal olabilir, rünler yalnızca en az bir boş yuvası olan eşyalara yerleştirilebilir. İyi Kalite (en düşük seviye) eşyaların runeler için yuvası yoktur. Üstün Kaliteli veya daha yüksek kalitede donanım bulmanız gerekir. Kalite ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla rune yuvasının mevcut olacağını belirtmekte fayda var. Bu, tek bir öğeye birkaç farklı run yerleştirmenize ve böylece birkaç farklı bonusa sahip olmanıza olanak tanır.

Youtube Kanalımızdan Bir Video
Youtube kanalımızdaki Crisis S oyunu videosunu izlemek ister misiniz? Ayrıca Youtube kanalımıza buradan abone olabilirsin.

Demirci Gunnar’da eşyalarınızın kalitesini artırabilirsiniz. Ancak, ona doğru külçe türlerini sağlamalısınız (en “yaygın” tür Karbon Külçe’dir).

Assassin’s Creed Valhalla İndir

[FEL url=”https://www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/valhalla” text=”Web Sitesi” class=”default” type=”blank” format=”cryptic” time=”20″] | [FEL url=”https://www.epicgames.com/store/tr/product/assassins-creed-valhalla/home” text=”Epic Games” class=”default” type=”blank” format=”cryptic” time=”20″] | [FEL url=”https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0001-CUSA18535_00-EDITIONULTIMATE0″ text=”Playstation” class=”default” type=”blank” format=”cryptic” time=”20″] | [FEL url=”https://www.xbox.com/tr-TR/games/assassins-creed-valhalla” text=”Xbox” class=”default” type=”blank” format=”cryptic” time=”20″]

En Uygun Rune Nasıl Seçilir?

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 Güneş Paneli Konumu Nerededir?

Diablo Immortal

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden RingRehber

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

V Rising

V Rising çevrimdışı nasıl oynanır?

Assassin’s Creed Valhalla, Builder Boss’unu Nasıl Yenersiniz?