Cyberpunk 2077Rehber

Cyberpunk 2077’de Satori Katana Kullanabilirsin

Satori Katana’yı Cyberpunk 2077’de erkenden nasıl edineceğinizi öğrenin. Bu sayede oyuna avantajlı başlamış olursunuz. Özellikle Cyberpunk 2077’de yakın dövüş oynamak isteyenlerin elde etmek isteyebileceği silahlardan birisi de Satori Katana’dır. Bu basit rehberimizde nasıl edinebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Cyberpunk 2077’de aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda silah varken, oyun tarzınıza en uygun olanı bulmak o kadar da zor değil. Ancak, oyundaki en ikonik silahlardan bazılarını arıyorsanız, yardım edebiliriz. Bugün, Cyberpunk 2077’deki en iyi İkonik katanalardan biri olan Satori Katana’yı nasıl elde edeceğimizi inceleyeceğiz.

Satori Katana nedir? Neden bu silahı kullanmalıyım?

Cyberpunk 2077’nin ikonik silahlarından birisidir. İkonik demekle onunla bir nevi özdeşleşmiş olduğunu kastediyoruz. Çünkü muhtemelen onu herhangi bir Cyberpunk 2077 reklamında yada ön gösteriminde ya da beta sürümünde görmüşsünüzdür. Bu açıdan oyuna erişimimiz olmadığı zamanlarda bile bu silahı kullanmak istemişizdir.

Youtube kanalımızın son videolarından Game of Khans ilk bakış videosunu incelemek ister misin?

Bununla birlikte Satori Katana’yı Cyberpunk 2077’de kullanmak istemenizin bir başka sebebi verdiği hasar olabilir. Silahın istatistiklerine baktığımız zaman genel hasar düşürdüğü görülüyor. Ama buna aldanmayın. Satori Katana’nın en önemli özelliği kritik hasarı %500 arttırmasıdır. Bu da oyunun ilk aşamalarında düşmanları yerlebir etmeniz için yeterlidir.

Tabi Satori Katana’yı Cyberpunk 2077’de kullanmak istiyor olabilirsiniz ama bu silahın yakın dövüş silahı olduğunu belirtmek gerekiyor. Bunu kulanmak için düşmanlarınızın yakına gitmeniz gerekiyor. Bu oyun tarzını sevenlerin değerlendirmesi gereken bir silah. Şimdi Satori Katana’yı Cyberpunk 2077’de nasıl bulacağınızı ve alacağınızı açıklayalım.

Bu rehber, Cyberpunk 2077’nin başına ait hafif spoiler içermektedir. Dikkatli ilerleyin.

Cyberpunk 2077 İndir

Epic Games | Steam

Satori Katana Nasıl Alınır?

Valheim'de İnşaat Rehberi

Resident Evil Village

Resident Evil Village Başlangıç Rehberi

RehberResident Evil Village

Resident Evil Village'da Çanta Kapasitesini Artırma

RehberWarzone

Warzone'daki En İyi Tabancalar

Cyberpunk 2077 Benzeri 5 Oyun