Nişancı OyunuRol Oyunu

Destiny 2’de The Lament’i Nasıl Alırsın? (Abandoned Bunker)

Destiny 2: Lost Lament Abandoned Bunker Nerede sorusunun cevabını vermek için buradayız. Lost Lament Abandoned Bunker, Destiny 2: Beyond Light’taki Lost Lament görevi için Europa’daki Vex istilasına uğramış Eventide Harabeleri Kayıp Sektöründe bulunabilir.

Destiny 2’nin en son genişlemesi Beyond Light, oyun tarihindeki en iyi boss öldürme silahlarından biri olan The Lament olarak bilinen egzotik kılıcı oyuna getirdi. Bu kılıcı elde etmek, oyuncuların Europa’yı keşfetmek, ölü Exos’u kurtarmak ve Vex lejyonlarını öldürmek için uzun bir görevden geçmelerini gerektirir.

Lament, Destiny 2’deki en zor PvE etkinliklerinin bazılarında son derece etkili bir silah olduğunu kanıtladı. Deep Stone Crypt raidinde Atraks-1’i parçalamaya karşı özellikle faydalıdır ve Nightfall: The Ordeal’de bosslara ve Barrier Şampiyonlarına karşı harikadır.

Oyuncular Kulede Banshee-44 ile konuşarak “Broken Blade” i edindikten sonra, sonraki görev adımı oyunculardan terk edilmiş bir sığınak için Eventide Harabelerini keşfetmelerini ve içeri girmelerini ister. Bu açıklamanın bahsettiği terk edilmiş sığınak, aslında Eventide Harabelerinin derinliklerinde bulunan Bunker E15 Kayıp Sektörüdür.

The Lament Silahını Almak İçin Yapacaklarınız

Destiny 2 Rehberleri
Destiny 2 Rehberleri

Destiny 2'yle ilgili rehberlerimizi alt kısımda listeleyeceğiz. Bazı rehberlerimiz yapım aşamasında olabilir, lütfen sabırla bekleyip neyi görmek istediğinizi yorumlardan belirtin. Takipte kalın...

  1. Valheim'de Cabal Gold Nerede Bulunur?
  2. Destiny 2'de The Lament'i Nasıl Alırsın? (Abandoned Bunker)
  3. Destiny 2'de Stasis Aspects Nasıl Elde Edilir?
  4. Destiny 2'de Filthy Lucre Nasıl Elde Edilir?
  5. Destiny 2 Sprint Cancel Bug
  6. Destiny 2'de Twisted Energy Nasıl Elde Edilir ve Ne İşe Yarar?
  7. Destiny 2'de Exotic Cipher Nasıl Alınır?
  8. Destiny 2'de Felwinter's Lie Shotgun Görevi Nasıl Yapılır?

Nişancı OyunuRehberWarzone

Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)

RehberValheim

Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?

Nişancı OyunuRehber

Destiny 2'de Cabal Gold Nerede Bulunur?

RehberValorant

Valorant Karakter İstatistikleri Nasıl Görülür?

Destiny 2’de Stasis Aspects Nasıl Elde Edilir?