Destiny 2’de Cabal Gold Nerede Bulunur?

Yeni Battlegrounds Arena’da Hammer of Choosing yükseltmek ve Cabal ordularına karşı savaşmak için Cabal Gold’u toplayın! Kabal’ın hiç şansı yok!

Destiny 2’nin Season of the Chosen ortaya çıktı. Son zamanlarda Hive engellendiğinde, Karanlığın kaçınılmaz dönüşüne hazırlanmak için Caiatl tarafından Kabal ve Muhafızlar arasında beklenmedik bir ittifak önerildi. Biçimlendirilebilir Red-Legion tahtında yeni ve çok daha acımasız bir lider, Öncü’deki Muhafızlar için bir şey ifade ediyor. Daha iyi zırh ve silahlar edinin ve Caiatl’ı ele geçirin!

Destiny’deki her yeni sezonda oyuncular yeni silahlar, egzotikler ve zırhlarla karşılanıyor. Wrathborn görev serisindeki Cryptolith Lure gibi, oyuncular Battleground etkinliklerinde Caiatl’ın seçilmiş savaşçılarını alt etmek için yeni bir silah olan Hammer of Choosing ile Cabal Gold şarj edebilirler. Hammer’ı almak için bu kılavuzu izleyin.

Cabal Gold Nasıl Kazanılır ve Kullanılır?

Destiny 2 Rehberleri
Destiny 2 Rehberleri

Destiny 2'yle ilgili rehberlerimizi alt kısımda listeleyeceğiz. Bazı rehberlerimiz yapım aşamasında olabilir, lütfen sabırla bekleyip neyi görmek istediğinizi yorumlardan belirtin. Takipte kalın...

  1. The Moon Override Görevi Nasıl Yapılır? Destiny 2
  2. The Next Chapter Emblem'ini Nasıl Kazanırsınız? Destiny 2 Rehber
  3. Valheim'de Cabal Gold Nerede Bulunur?
  4. Destiny 2'de The Lament'i Nasıl Alırsın? (Abandoned Bunker)
  5. Destiny 2'de Stasis Aspects Nasıl Elde Edilir?
  6. Destiny 2'de Filthy Lucre Nasıl Elde Edilir?
  7. Destiny 2 Sprint Cancel Bug
  8. Destiny 2'de Twisted Energy Nasıl Elde Edilir ve Ne İşe Yarar?
  9. Destiny 2'de Exotic Cipher Nasıl Alınır?
  10. Destiny 2'de Felwinter's Lie Shotgun Görevi Nasıl Yapılır?

Assassin's Creed Odyssey - Karakterin Ek Becerileri

Assassin's Creed: OdysseyRehber

Assassin's Creed: Odyssey - Hafif ve Ağır Saldırı Rehberi

Destiny 2’de The Lament’i Nasıl Alırsın? (Abandoned Bunker)