RehberValorant

Valorant Karakter İstatistikleri Nasıl Görülür?

Valorant rehberimizin bu bölümünde, oyundaki istatistiklerinizi nasıl takip edebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Valorant’ta oyuna ciddi bir şekilde yaklaşan tüm oyuncular için, elde ettikleri sonuçlar kesinlikle önemlidir, yani daha sonra doğru sonuçlara varmak için analiz edilebilecek tüm istatistikler. Valorant’ta bulunan oyun geçmişiniz yeterince doğru değil ve oynanan tüm oyunlara genel bakışa izin vermiyor, bu da oyuncu istatistiklerini takip etmeyi zorlaştırıyor. Oyundaki ilerlemenizi takip etmek istiyorsanız, bunun için doğru istatistik izleyiciye ihtiyacınız olacak.

Valorant – hangi istatistik takipçisi en iyisi?

Bu rehber yazılırken, Valorant için Riot API (Uygulama Programlama Arayüzü) henüz mevcut değildir, bu nedenle oyuncuların oyun içi istatistiklerini izlemek için Overwolf Uygulaması gibi ek eklentileri kullanmaları gerekir. Şimdiye kadar, Valorant için mantıklı bir istatistik takipçisi olarak tracker.gg sitesini önermek mümkündür. Bu öneride elbette diğer oyuncuların tercihleri önemli rol oynamıştır.

tracker.gg platformu, Call of Duty, Fortnite, Apex Legends ve Player Unknown’s Battlegrounds gibi diğer son derece popüler video oyunlarını destekler. Bir hesap açtıktan ve Overwolf uygulamasını yükledikten sonra, oyuncu istatistiklerini izlemeye başlayabilecek.

Bu, 3. parti yazılım sayesinde oyuncuların görebileceği bazı detayları şu şekilde sıralamak mümkün;

  • K / D Oranı (başarılı öldürmelerin oyuncunun ölümlerine bölünmesi).
  • Toplam öldürme ve ölüm sayısı.
  • Galibiyet sayısı (% olarak da mevcuttur)
  • En uzun galibiyet serisi (ardışık galibiyet sayısı)
  • Maç başına toplam öldürme, asist ve ölüm sayısı
  • Toplam asist sayısı
  • Savunma ve Saldırıda ayrı istatistikler.

Buna ek olarak, oyuncu tüm oyun içi kilidi açılmış karakterleri (profilinden), istatistiklerini kontrol edebilecek ve bireysel haritalardaki ilerlemelerini kontrol edebilecek ve en iyi oyuncuların sonuçlarını kontrol edebilecektir.

OutridersRehber

Outriders Başlangıç Rehberi #2

RehberValheim

Valheim'de "Flint" Bulmak İçin En Uygun Mekanlar

MinecraftRehber

Minecraft Modu - Bütün Eşyaları Tek Bir Yerde Görme

Outriders

Outriders Önemli İpuçları - Mutlaka Okuyun!

GTA Online’da Stat (Durum) İstatistiklerini Artırma