Valheim’de Frost Arrows Yapımı

Frost Arrows, Valheim’da bulunan en güçlü mühimmatlardan bazılarıdır. Bunları yapmak için oyuncuların Dağlarda nadir bulunan malzemeleri bulması gerekecek.

Oyuncular Valheim’da ilerlerken ve vahşi doğanın derinliklerini keşfettikçe, daha iyi kaynaklarla ve daha güçlü düşmanlarla karşılaşırlar ve Bronz ve Demir ekipmanları artık onları ayakta tutacak kadar güçlü olmayabilir. Düşmanlarla yüzleşirken, oyuncular yakın dövüş için kılıç veya bıçak kullanmayı seçebilirler. Ancak yay ve ok da kullanabilirler. İlk yay oyuncularının Valheim’da üretebildiği ilk yaylar daha zayıftır ve çok dayanıklı değildir, ancak oyunda daha sonra oyuncular, önemli hasar verebilen ve hatta düşmanlara güçlendirmeler ekleyebilen daha güçlü oklar üretebilirler. Oyunun ilerleyen kısımları için en iyi ok çeşitlerinden biri Frost Arrows’dur. Bunlar, bir düşmana 10 Geri İtme ile 26 Delici hasar ve muazzam 52 Buz hasarı verir.

Doğal olarak, bu kadar yüksek istatistiklere sahip olan Buz Oklarının işlenmesi zor olabilir. Yalnızca Dağlarda bulunan güçlü bir mineral olan Obsidian ve yalnızca bir Drake’i öldürerek elde edilebilen Freeze Bezi dahil olmak üzere Valheim’da bulunan daha nadir malzemelere ihtiyaç duyarlar. Frost Arrows, üçüncü boss olan Bonemass’a ve Surtling Core’u yetiştirirken Surtling’e karşı özellikle faydalıdır. İşte Valheim’da Frost Arrows nasıl yapılacağı konusunda açıklama;

Valheim’de Frost Arrow Nasıl Yapılır?

Kaan Alp B.

OutridersRehber

Outriders Başlangıç Rehberi #2

RehberValheim

Valheim'de "Flint" Bulmak İçin En Uygun Mekanlar

MinecraftRehber

Minecraft Modu - Bütün Eşyaları Tek Bir Yerde Görme

Outriders

Outriders Önemli İpuçları - Mutlaka Okuyun!

GeForce Now’da Donma Sorunlarına 3 Çözüm Önerisi