Valheim’de Frost Arrows Yapımı

Frost Arrows, Valheim’da bulunan en güçlü mühimmatlardan bazılarıdır. Bunları yapmak için oyuncuların Dağlarda nadir bulunan malzemeleri bulması gerekecek.

Oyuncular Valheim’da ilerlerken ve vahşi doğanın derinliklerini keşfettikçe, daha iyi kaynaklarla ve daha güçlü düşmanlarla karşılaşırlar ve Bronz ve Demir ekipmanları artık onları ayakta tutacak kadar güçlü olmayabilir. Düşmanlarla yüzleşirken, oyuncular yakın dövüş için kılıç veya bıçak kullanmayı seçebilirler. Ancak yay ve ok da kullanabilirler. İlk yay oyuncularının Valheim’da üretebildiği ilk yaylar daha zayıftır ve çok dayanıklı değildir, ancak oyunda daha sonra oyuncular, önemli hasar verebilen ve hatta düşmanlara güçlendirmeler ekleyebilen daha güçlü oklar üretebilirler. Oyunun ilerleyen kısımları için en iyi ok çeşitlerinden biri Frost Arrows’dur. Bunlar, bir düşmana 10 Geri İtme ile 26 Delici hasar ve muazzam 52 Buz hasarı verir.

Doğal olarak, bu kadar yüksek istatistiklere sahip olan Buz Oklarının işlenmesi zor olabilir. Yalnızca Dağlarda bulunan güçlü bir mineral olan Obsidian ve yalnızca bir Drake’i öldürerek elde edilebilen Freeze Bezi dahil olmak üzere Valheim’da bulunan daha nadir malzemelere ihtiyaç duyarlar. Frost Arrows, üçüncü boss olan Bonemass’a ve Surtling Core’u yetiştirirken Surtling’e karşı özellikle faydalıdır. İşte Valheim’da Frost Arrows nasıl yapılacağı konusunda açıklama;

Valheim’de Frost Arrow Nasıl Yapılır?

Valheim Hayatta Kalma Rehberleri
Valheim Hayatta Kalma Rehberleri

Valheim ile ilgili bütün ipucu yazılarını burada listeleyeceğiz. Aşağıdan ilgini çeken kısma ilerleyebilirsiniz. Bazı rehberlerimiz yapım aşamasında olabilir, lütfen takipte kalın.

  1. Valheim'de Evcil Hayvanlara İsim Verme
  2. Valheim'de Thunder Stone Nasıl Elde Edilir ve Bir Obliterator Nasıl Yapılır?
  3. Valheim - Darkwood için Katran Nasıl Bulunur? Valheim Katran Rehberi
  4. Valheim'in Bütün Yayları (Bow) Nasıl Craft Edilir?
  5. Valheim'de İnşaat Rehberi
  6. Valheim'de Balık Tuzağı Kurma
  7. Valheim'de "Flint" Bulmak İçin En Uygun Mekanlar
  8. Valheim Hile ve Konsol Sorunları
  9. Valheim'de Havai Fişek Ateşleme
  10. Valheim'de Arkadaşlarla Savaşma (Duel) - Fight Club Mode
  11. The Clock Mod Nasıl Kurulur - Valheim Rehberi
  12. Valheim'de Taş Bina Yapımı
  13. Valheim - Sarı Mantar (Yellow Mushroom) Nedir Ne İşe Yarar?
  14. Valheim'de Üşümeye Son
  15. Valheim'de Hayvan Çiftleştirme Nasıl Yapılır?
  16. Lox Nasıl Evcilleştirilir? Valheim Rehberi
  17. Valheim'de Iron (Demir) Nerelerde Bulunur?
  18. Valheim'da Nasıl Uçulur? Hayatta Kalmanın Püf Noktaları
  19. Valheim Hile Kodları - Sıkıştığınız Zaman Kullanabilirsiniz
  20. Valheim'de Hızlı Seyahat Etme
  21. Valheim'de Frost Arrows Yapımı
  22. Valheim'de Bitki Yetiştirme Rehberi
  23. Valheim'de Surtling Cores Nerede Bulunur?
  24. Valheim Başlangıç Rehberi
  25. Valheim'de Sal Kullanma ve Suya Açılma
  26. Valheim'de Balık Tutma - Biraz Rahatlayalım

God of War

God of War'a başlarken size yardımcı olacak 6 ipucu

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4: Sacred Site (Kutsal Yer) Ne İşe Yarar?

Age of Empires 4Rehber

Age of Empires 4 Relic (Kalıntı) Ne İşe Yarıyor?

Assassin's Creed: ValhallaRehber

Assassins Creed Valhalla: Hızlı bir şekilde deneyim kazanma

GeForce Now’da Donma Sorunlarına 3 Çözüm Önerisi