Free FireRehber

Free Fire’da Hızlı Rank Kasmak İçin Skyler’ı Seçin

Garena Free Fire, hemen hemen her güncellemede yeni bir karakter sunuyor ve çıkardıkları her karakterle benzersiz bir yetenek sağlamaya çalışıyor. Oyunda toplam 37 karakter var. Skyler en son eklenenlerden birisidir. Skyler, daha sonra OB26 güncellemesi ardından piyasaya sürülen Free Fire’da dikkat çeken bir karakterdir. Görünüşe göre, Skyler’ın yetenekleri o kadar etkili görünmeyebilir, ancak sahada etkili olmak için güçlü yeteneklere sahip.

Dereceli modunda rütbe yükseltmek için güçlü bir karakter tercihiniz olabilir. Bu rehberde, oyuncular Free Fire rütbelerini yükseltmeye çalışırken Skyler’ın neden en etkili olabileceğinin 3 nedenini listeliyoruz.

1 – Skyler’ın Yetenekleri

Skyler, aktif bir beceri olarak Riptide Rhythm’e sahiptir. Varsayılan aşaması, 50 metre civarında beş gloo duvarı parçalayabilen bir ses dalgası üretir. Konuşlandırılan her bir küresel duvar, başlangıçta HP kurtarmayı 60 saniyelik bir soğuma süresiyle dört puan artırır. Yeteneklerini geliştirmek için, karakter seviye yükseltme kartları kullanılarak seviye atlaması gerekir.

2 – Skyler Beceri Kombinasyonu

Rütbe artırmaya çalışırken, karakter becerilerini birleştirmek çok etkili olabilir. Skyler’ın yeteneği akıllıca birleştirilebilirse, Dereceli modunda çok etkili olabilir.

Skyler, Kelly’nin artan hareket hızı, Hayato’nun artan zırh delme oranı ve Luqueta’nın öldürme sırasında HP yenileme yeteneği ile birleştirilebilir. Bu, Dereceli modunda hayatta kalma ve rütbenin dengeli bir kombinasyonunun bir araya gelmesinin bir örneğidir.

Bu açıdan maça girerken takım arkadaşınızı da seçmeniz ya da planlama yapmanız gerekir. Bu kombinasyonla oldukça etkili olabilirsiniz.

3 – Her Türlü Oyun Tarzına Uygun

Skyler, pasif oyun tarzı kadar agresif olmaya da meyilli harika bir karakter. Skyler, saldırgan oyuncular için harika bir seçim olabilir, çünkü bir ölüm çılgınlığı saldırısına gitmek için kasvetli duvarları yıkabilir.

Öte yandan Jota, bir gloo duvar uyguladığında HP’leri geri yükleme yeteneğine de sahiptir. Bu yetenek, sıralı mod maçları sırasında defansif oynamayı seven pasif oyuncular için kullanışlıdır.

Garena Free Fire Rehberleri
Garena Free Fire Rehberleri

Garena Free Fire battle royale oyunu rehberlerini bu listede bulabilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir, sabırla bekleyin...

  1. Free Fire'da Hızlı Rank Kasmak İçin Skyler'ı Seçin
  2. Free Fire Facebook Giriş Problemi ve Çözümü
  3. Free Fire Ağ Bağlantı Hatası Çözüm Önerileri
  4. Garena Free Fire'da Çantayı Verimli Şekilde Kullanma
  5. Can Basma - Garena Free Fire Rehberi
  6. Free Fire'ı PC'de Nasıl Oynarım?

OutridersRehber

Outriders Başlangıç Rehberi #2

RehberValheim

Valheim'de "Flint" Bulmak İçin En Uygun Mekanlar

MinecraftRehber

Minecraft Modu - Bütün Eşyaları Tek Bir Yerde Görme

Outriders

Outriders Önemli İpuçları - Mutlaka Okuyun!

Free Fire Ağ Bağlantı Hatası Çözüm Önerileri