Call of Duty: Warzone İçin En İyi Grafik Ayarları

Call Of Duty Warzone: En İyi Grafik Ayarları konusunda size oldukça yararlı bilgiler verecek rehberimiz yayında. Call of Duty: Warzone’dan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak olası en iyi grafik ayarları yazımıza giriş yapalım.

Warzone, ilk yıl dönümünü yeni geçti. Geçtiğimiz yıl boyunca, oyuncular en iyi görünen ve en iyi performansı elde etmek için farklı grafik ayarlarını denemek için çok fazla zamana sahip oldular. Hangi ayarları seçeceklerine karar vermeden önce, oyuncuların bir battle royale deneyiminde neye öncelik verdiklerini düşünmeleri gerekecek. Rekabetçi oyuncular çarpıcı görseller yerine yüksek kareleri tercih edecekler. Aksine, sıradan oyuncular oyunun olabildiğince iyi görünmesini isteyecek ve performans ölçütleriyle o kadar ilgilenmeyeceklerdir. Bu rehberde iki oyuncu grubu da kendisi için bir şeyler bulacak. Hadi okumaya devam edin.

Bilgisayarınızın Durumu

Donanım, Warzone’daki grafikler üzerinde inanılmaz bir etkiye sahiptir. Konsol oyuncuları, en azından daha yüksek kare, çözünürlük ve hertz seçeneğine sahip olmak için yeni nesil bir konsol almak isteyeceklerdir. Eski nesil konsollar, monitörleri daha iyi performansa izin verse bile 60 fps / 120 Hz’de sınırlıdır.

warzoneda en iyi sp-r208 silah kombinasyonu

PC ve Grafik Kartı

Mevcut ayarlardan en iyi şekilde yararlanmak için PC oyuncularının düzgün bir bilgisayara ve grafik kartına sahip olması gerekir. Oyuncular bir Nvidia kartına, tercihen bir G Force RTX 3070 veya 3080’e sahip olmak isteyecekler. Şu anda piyasada bu kartlarda bir sıkıntı var, bu nedenle 3060’a sahip oyuncular hemen hemen bu grafikleri yakalayabilecekler.

Görüntü

Tüm platformlardaki oyuncular en az 144 hz’yi destekleyen bir monitör almalıdır. Hertz ve FPS tamamen ayrı değerler olsa da, 60hz’lik bir monitör yalnızca saniyede 60 kare görüntüleyebilecektir. Aynı şekilde, daha yüksek hertz, oyunun daha pürüzsüz görünmesini ve hissedilmesini sağlayacaktır. Oyuncular 1080p ile 4k arasında herhangi bir yerde olan bir monitörü tercih edebilir. Açıkçası, oyun daha fazla pikselle daha net görünecek, ancak kare hızı önemli ölçüde etkilenecek. Oyuncular, 1080p’den büyük bir yükseltme olan 1440p özelliğine sahip bir ekrana ihtiyaç duyabilirler.

Oyun İçi Ayarlar

  1. Warzone'daki En İyi Tabancalar
  2. Call of Duty: Warzone İçin En İyi Grafik Ayarları
  3. Warzone'da Zombi Olmak
  4. Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)
  5. Deadshot Daiquiri Nerede Bulunur? Call of Duty: Black Ops Cold War
  6. Call of Duty: Warzone Ve Modern Warfare'in En Güçlü PKM Kombinasyonu
  7. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  8. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  9. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  10. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  11. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  12. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  13. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  14. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  15. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  16. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  17. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  18. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  19. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  20. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  21. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  22. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  23. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  24. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  25. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  26. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  27. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  28. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  29. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  30. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  31. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  32. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  33. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  34. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  35. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Netherite Ingots Craftlama Netherite Ekipmanı Yapma

Pubg MobileRehber

Pubg Mobile'da Mermiyi Sektirmemek İçin En İyi Ayarlar

MinecraftRehber

Minecraft'ta Ejderha Yumurtası (dragon egg) Kuluçkalama

AksiyonRehber

Watch Dogs Legion Bloodline Çalışmıyorsa Nasıl Oynarsınız?

Warzone’da Zombi Olmak