Warzone’da Zombi Olmak

Warzone’da Nasıl Zombi Olunur konusunda detaylı bilgiyi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Warzone’un en yeni güncellemesi, oyuncuların belirli koşullar altında bir zombiye dönüşmesine izin veriyor. Bu kılavuz, oyunculara nasıl zombi olunacağını gösterecek.

Oyuncular, yeni Warzone güncellemesinde bir zombiye dönüşebilirler. Bu kılavuz, oyunculara bunu nasıl yapacaklarını gösterecektir. Zombiler, birkaç nesildir Call of Duty serisinin kimliğinin önemli bir parçası olmuştur. Call of Duty: World at War’da zombi hayatta kalma modu ile başlayan şey, tonlarca farklı spin-off içeriğine ve üzerinde çalışılacak derin lore materyaline dönüştü. Black Ops Cold War’un kendine özel bir zombi modu olsa da, bu Warzone oyuncularının tam anlamıyla bir zombiye dönüşebilecekleri bir ilk olacak. Bu kılavuz, oyunculara battle royale sırasında bunu nasıl yapabileceklerini gösterecek.

Oyuncu bir zombiye dönüştüğünde, ona normal oyundan farklı benzersiz bir yetenek seti verilir. Başlangıç ​​olarak, oyuncular ölümsüz kaldıkları sürece her düşmanın yerini harita üzerinde görebilirler. Sadece bu da değil, oyuncular bir Güçlü Zıplama gerçekleştirebilir, bir EMP Patlaması başlatabilir ve düşmanları zehirlemek için Gaz Bombaları atabilir. Warzone’da oyuncular öldürüldüklerinde özgürlükleri için savaşmaları için hemen Gulag’a gönderilirler. Artık oyuncuların zombiye dönüşmek için alternatif bir yolu var. İşte oyuncuların Warzone’da nasıl zombiye dönüşebileceği.

Warzone’da Bir Zombiye Nasıl Dönüşülür?

Yeni başlayanlar için, bunun çalışması adına oyuncuların başka bir oyuncuyla bir takımda olması gerekecek. Oyuncular tek başlarına oynadıklarında ölürlerse oyun anında biter. Bir zombiye dönüşmek için oyuncuların haritadaki radyasyon bölgelerine gitmeleri gerekecek. Bunlar haritada küçük kırmızı dairelerle işaretlenmiştir. Oyuncuların atığın üzerinde durması ve onları öldürmesine izin vermesi gerekecek. Ekran karardığında, oyuncu anında gökyüzünden düşen bir zombi olarak ortaya çıkacaktır. Oyuncular bunu diğer oyuncularla uğraşmak ve potansiyel olarak onları ortadan kaldırmak için kullanabilir. Oyuncular bu kırmızı dairelerle karşılaşmak için Hapishane veya Gemi Enkazı’na gidebilirler.

Warzone, yeni içeriğinde Black Ops Cold War ile bağ kurmaya devam ediyor. En yeni ana hat başlığı yayınlandığından beri, her iki giriş de karakter ilerlemesi ve kilidi açılabilir öğeler için birlikte çalıştı. Warzone’un bir sonraki ana hat Call of Duty unvanının kaçınılmaz sürümü için nasıl çalışacağını görmek ilginç olacak. Umarım, oyuncu savaş alanında bir zombi olarak daha fazla yeteneğin kilidini açabilir.

  1. Call of Duty: Warzone İçin En İyi Grafik Ayarları
  2. Warzone'da Zombi Olmak
  3. Warzone'da Crossplay Ayarları (Arkadaşlarla Oynama)
  4. Deadshot Daiquiri Nerede Bulunur? Call of Duty: Black Ops Cold War
  5. Call of Duty: Warzone Ve Modern Warfare'in En Güçlü PKM Kombinasyonu
  6. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  7. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  8. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  9. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  10. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  11. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  12. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  13. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  14. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  15. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  16. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  17. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  18. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  19. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  20. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  21. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  22. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  23. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  24. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  25. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  26. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  27. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  28. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  29. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  30. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  31. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  32. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  33. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  34. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

RehberSea of ​​Thieves

Sea of ​​Thieves: Captain Flameheart Savaş Rehberi

RehberReturnal

Returnal'da Hile Kodlarına Erişme

Returnal

Returnal'da Ekstra Can Nasıl Alınır?

Free Fire

Garena Free Fire Ücretsiz Hediye Kodları

Outriders Sınıf Puanlarını Sıfırlama